Nova L'Occitane kolekcija inspirirana je sočnim voćem i oduševit će vas - Ordinacija.hr

Novosti

Nova L’Occitane kolekcija inspirirana je sočnim voćem i oduševit će vas

Poznati brend francuske kozmetike L’Occitane predstavio je neodoljive novitete za proljeće i ljeto, prožete voćem, povrćem i biljem iz Provanse i Mediterana.

L’Occitane je oduvijek volio sunce, a svojom novom kolekcijom htjeli su svima još više približiti  mirise i okuse osunčane i živopisne Provanse. Nova kolekcija njega usana i maske za lice nadahnuta je tržnicama Provanse i voćnim aromama koje bježe sa štandova, ispunjavaju zrak i mame naše nosnice…

Ovu živahnu kolekciju inspiriralo je sočno voće bogato vitaminima, punog okusa i jarkih boja, okupano toplinom Mediteranskog sunca. Dobro je znati i da iza sastojaka, poput ulja pomela s Korzike, organski uzgojene mrkve iz Provanse i hladno prešanog ulja nara, stoji ručna izrada – vještina koja u obzir uzima prirodu voća i izvlači iz njega ono najbolje.
Nova široka paleta šarenih voćnih L’Occitane maski za lice, pilinga, balzama i ruževa za usne ima isti cilj: učiniti vašu kožu ljepšom i sjajnijom!

Nove maske i piling za lice oduševili su sve prisutne teksturama koje podsjećaju na kašice, marmelade i jogurte – osim što ih je užitak koristiti, nježno će uljepšavati vašu kožu. Ukusni pilinzi su poput sočnog predjela za meke i glatke usne te su toliko primamljivi da bismo ih najradije pojeli. Slasni balzami u boji usne će opskrbiti vlagom i naglasiti njihovu prirodnu boju. Naposljetku, apsolutni novitet u L’Occitaneu – raznobojni voćni ruževi obogaćeni vitaminom E ostavit će usne potpuno neodoljivima i spremnima za sočne poljupce.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo