Nova mogućnost oglašavanja za male i srednje poduzetnike - Ordinacija.hr

Novosti

Nova mogućnost oglašavanja za male i srednje poduzetnike

Medijski web shop oglasime.hr jedinstven je web portal sa širokom ponudom oglasnog prostora u prestižnim domaćim medijima, koji nudi posebne pakete i “lasti minute ponude“ namijenjene malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima.

Ideja vodilja pokretanja ovog portala bila je ponuditi ključnom segmentu domaćeg gospodarstva mogućnost on line kupovine oglasnog prostora po cijenama značajno nižim od redovnih ponuda medija. U vremenu ozbiljne ekonomske krize mali i srednji poduzetnici, uz sve poteškoće, održavaju proizvodnju, a mediji u kojima bi mogli prezentirati i ponuditi svoje proizvode i usluge ostaju im preskupa investicija. Kroz medijski web shop oglasime.hr malim se poduzetnicima pruža mogućnost izbora medija i najpovoljnije oglašavanje po vrlo pristupačnim cijenama. Da je portal dobro primljen u svom ciljnom segmentu pokazuje broj stalnih primatelja dnevnih informacija o ponudama, koji se u protekla tri mjeseca aktivnosti portala popeo na više od 11.000.

Mediji, a posebno oni regionalni, prihvaćaju portal oglasime.hr kao novi kanal pristupa oglašivačima, koji uglavnom ostaju nedostupni matičnim marketinškim odjelima. Na ovaj način i njihova izravna zainteresiranost za povećanje udjela oglasnog prostora u ukupnom sadržaju medija dobiva novu dimenziju. Vjerujemo da se medijski web shop oglasime.hr već etablirao kao dobra karika u lancu od ponuđača, preko medija do zadovoljnog potrošača. Od 20.veljače oglasime.hr, oglasit će se na više od 200 jumbo plakata u nacionalnoj kampanji, pa je i to čimbenik koji nas osnažuje u uvjerenju da će svaki zainteresirani mali poduzetnik u ovom portalu naći saveznika u vlastitom prodoru na tržište.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo