NovExpert ima sjajna rješenja za nepravilnosti na koži i akne - Ordinacija.hr

Novosti

NovExpert ima sjajna rješenja za nepravilnosti na koži i akne

Francuska dermokozmetička kuća NovExpert i njezin osnivač i vizionar Cyrille Tellinge u Ro.Ra. Natura Edu centru predstavili su nova rješenja za nepravilnosti na koži povezanih uz problem akni kroz nove heroj proizvode iz Trio Cink linije.

Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, NovExpert, predstavio je heroj proizvode iz TRIO CINK linije, linije proizvoda namijenjenih osobama u zreloj dobi i adolescentima koji imaju probleme s aknama i nepravilnostima na koži uzrokovanih aknama.

Želja i potreba za TRIO CINK linijom razvila se zbog sve učestalijeg fenomena koji se proširio svijetom kod osoba u zreloj dobi i kod sve mlađe i mlađe djece – akne.

U zadnjih par godina akne su se počele pojavljivati kod 51% žena u dobi od 20-29 g. i 35% žena u dobi od 30-40g. kao i kod djece mlađe od 12 godina. Razlog tome još nije poznat, ali znaju se uzroci. Prehrana, hormonalni disbalansi i kod starije i mlađe populacije, nepravilni menstrualni ciklusi, lijekovi, stres, neadekvatna kozmetika. Za razliku od adolescenata ili mlađe populacije, potreba zrele kože nije samo za tretmanima protiv akni nego i za anti aging njegom, pa je NovExpert u Trio Cink liniji pomirio potrebe i zrele i mlade kože.

O SASTAVU…

TRIO CINK linija na kožu djeluje: protuupalno, umirujuće, uklanja nečistoće, matirajuće, hidratizira, anti age, smiruje i uklanja akne.

AKTIVNE KOMPONENTE:

Trio Cink molekula: kompleks koji sadrži tri oblika cinka (cink PCA, cink laktat i cink glukonat) u najvećoj dozvoljenoj količini, jer je cink najbolji inhibitor IGF-hormona, a u potpunosti inhibira i bakteriju P. acnes koja živi u aknama. Djeluje na smanjenje lučenja sebuma i smanjenje akni za 22 %

Backuchiol – retinol like molekula: anti aging djelovanje, protuupalni učinak, smanjenje lučenja sebuma bez isušivanja kože te anti aging djelovanje

PHA (glukonolakton) voćne kiseline koje čine novu generaciju AHA kiselina (u Noćnom losionu)

Ostale komponente: ekstrakt ljiljana, hamamelis, ružmarin, bisabolol, laurinska kiselina, hijaluronska kiselina…

O PROIZVODIMA…

TRIO CINK vodica u spreju: u svom sastavu ima najveću koncentraciju CINKA na tržištu, čak 3x veću od konkurencije! Ne sadrži alkohole niti konzervanse te djeluje umirujuće i protuupalno, matira kožu pa se može koristiti kao fiksator make upa tijekom cijelog dana. (CIJENA: 63,93 kn)

TRIO CINK noćni losion: PHA voćne kiseline nove generacije i fragmentirana hijaluronska kiselina te TRIO CINK molekula imaju anti age učinak, čiste lice, zaglađuju kožu te pomažu u borbi protiv akni i hiperpigmentacija. (CIJENA: 194,99 kn)

Purifying fluid & gel za njegu lica: idealna su dnevna njega, podloga za make up, djeluju protuupalno na kožu, njeguju je te čiste pore uz pomoć TRIO CINK molekule, PROBIOTIKA, ružmarina, hamamelisa… BACKUCHIOL retinol like molekula uspješno uklanja bore te tretira mrljice i ožiljno tkivo nakon akni. (CIJENA: 194,99 kn)

Prodajna mjesta:

Proizvodi kuće NovExpert su u Hrvatskoj dostupni putem tvrtke Ro.Ra. Natura d.o.o. u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te NovExpert web shopu.

Vijesti branda NovExpert pratite i na ovim adresama:

web: http://www.novexpert.hr/

Instagram: https://www.instagram.com/novexpert_hr

Facebook: https://www.facebook.com/NovExpert.Hrvatska

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo