Novosti

Novi Decathlon Istok otvorio svoja vrata!

Najveći lanac sportske opreme Decathlon 23. travnja otvara svoju novu trgovinu u Zagrebu, pa posjetite novo mjesto za kupovinu vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom.

Uoči otvorenja svoje druge trgovine u Zagrebu i četvrte u Hrvatskoj, mnogobrojni uzvanici i predstavnici medija prvi su imali priliku prošetati najnovijom trgovinom jednog od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme – Decathlona.

Mnogobrojni gosti tom su se prigodom upoznali s inovativnim sportskim proizvodima razvijenima i proizvedenima u Decathlonovim istraživačkim centrima, ali i prednostima vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova, i to na 2500 m2.

Svečanosti uoči otvorenja novog zagrebačkog Decathlona prisustvovali su i veleposlanica Francuske u Hrvatskoj Michèle Boccoz, pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba Milan Čolić te mnogobrojni prijatelji i partneri Decathlona. Na događanju je najavljeno i veliko otvorenje za javnost 23. travnja u 9 sati.

Vjerujemo da ćemo svojom širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti očekivanja svih rekreativaca, profesionalaca i obitelji i na istočnoj strani glavnog grada kako bi užitak i dobrobiti bavljenja sportom bili dostupni svima. Upravo je to glavna strategija naše kompanije kojom želimo poticati  ljubav prema sportu, nudeći opremu za sve sportove pod jednim krovom po prihvatljivim cijenama – rekao je country manager Decathlona Michel Kappler.

Kappler je također dodao kako Decathlon privlači sve više ljubitelja sporta u Hrvatskoj koji prepoznaju široku ponudu sportske opreme i pristupačne cijene jednog od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme.  To je, smatra Michel Kappler, vrijedno priznanje članovima Decathlonova tima za svakodnevno ulaganje i posvećenost.

Vlastiti Passion brendovi razvijeni u istraživačkim centrima kompanije

Ono u čemu se Decathlon razlikuje, odnosno u čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina sportske opreme, jest i činjenica da u svojim trgovinama nudi najveći broj vlastitih brendova, njih ukupno dvadeset, okupljenih pod zajedničkim nazivom Passion brendovi, zbog čega može ponuditi cjenovno povoljniju sportsku opremu.

Sportska vikend avantura u trgovini Decathlon Zagreb Istok

S ciljem što kvalitetnijeg predstavljanja široke ponude proizvoda koja prati više od 70 sportova, Decathlon je povodom otvorenja nove zagrebačke trgovine pripremio pravu vikend sportsku avanturu.

Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend-avanturi te se i sami okušati u različitim atraktivnim sportovima i osvojiti prigodne popuste.

Zato Decathlon Hrvatska poziva sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom da se pridruže otvorenju i zabavnom sportskom vikendu te da se među prvima uvjere da je sport zaista dostupan svima.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo