Novosti

Novi proizvod na tržištu – Fiber Up! pšenične mekinje

Zbog visokog sadržaja vlakana Fiber Up! mekinje reguliraju probavu te blagotvorno djeluju na metabolizam i održavanje zdravlja organizma.

U današnje vrijeme briga o zdravlju i zdravom načinu života sve je važnija. Brzi način života ne ostavlja puno vremena za obroke tijekom dana, pa se posebna važnost daje doručku. Sa željom osiguranja kvalitetnog i visokovrijednog obroka, u Encianu su osmislili novi proizvod Fiber Up! pšenične mekinje. Fiber Up! je izvanrednog okusa i hrskave teksture, pa je odličan izbor za doručak i dobar početak dana.

Pšenične mekinje dobivaju se iz vanjske ljuske zrna pšenice te su bogate celulozom, vlaknima, mineralima (željezom, magnezijem i fosforom) i vitaminima. Dijetalna vlakna danas su neizostavni dio zdrave prehrane i pružaju brojne zdravstvene prednosti:

  • normaliziraju rad, održavaju integritet i zdravlje crijeva,
  • imaju blagotvorno djelovanje na razinu šećera i kolesterola u krvi te
  • pružaju dulji osjećaj sitosti i potpomažu održavanje vitke linije.

Fiber Up

Zbog visokog sadržaja vlakana Fiber Up! mekinje reguliraju probavu te blagotvorno djeluju na metabolizam i održavanje zdravlja organizma. Vlakna pšeničnih mekinja doprinose ubrzanju prolaska sadržaja kroz crijeva. Blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom najmanje deset grama vlakana pšeničnih mekinja.

Fiber Up! pšenične mekinje miješaju se s mlijekom ili jogurtom, voćnim sokom te se mogu umiješati u varivo ili juhu. Ne sadrže sastojke životinjskog porijekla pa su pogodne i za vegetarijance.

Sastojci: pšenične mekinje 42 posto, integralno pšenično brašno, integralno raženo brašno, integralna ječmena zrna, kukuruzno brašno, šećer, ječmeni slad, sol, sojin lecitin. U trgovine dolaze u pakiranju u “stand up” vrećici od 250 grama.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo