Novo ruho Melema - s mediteranskim esencijalnim uljima - Ordinacija.hr

Novosti

Novo ruho Melema – s mediteranskim esencijalnim uljima

Naš voljeni Melem ima tri nova proizvoda obogaćena vrijednim esencijalnim uljima s Mediterana – Melem s kaduljom, ružmarinom I lavandom.

Melemova tradicija svakodnevna je briga za kožu cijeloga tijela koja donosi besprijekorno lijepu, glatku i hidratiziranu kožu koja je potaknuta da se sama obnavlja. Od sada, pronađite Melem s dodanim esencijalnim uljima kadulje, ružmarina i lavande.

Ne zaboravite, Melem je melem, sve ostalo su samo kreme.

Melem s kaduljom donosi mediteransko osvježenje za vašu kožu

Tradicija nježne njege obogaćena je esencijalnim uljem kadulje kako bi vašu kožu učinila elastičnijom, hidratiziranom i zaštićenom, svaki dan. Kadulja je poznata po svom osvježavajućem mirisu i antibakterijskom, antivirusnom i antifungicidnom djelovanju te kao učinkoviti borac protiv neugodnih posljedica znojenja.

Melem s ružmarinom budi vaša osjetila i ljepotu vaše kože

Nježna Melemova formula obogaćena esencijalnim uljima ružmarina idealna je za jutarnju ili popodnevnu njegu kad je tijelo potrebno malo razbuditi. Melem s ružmarinom čini kožu odmornom i mekom i potiče je na regeneraciju. Možete ga koristiti i za laganu masažu kako biste potakli perifernu cirkulaciju.

Mediteransko bilje opušta, osvježava, a uz Melem, savršeno njeguje vašu kožu. Probajte Melem s esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje.

Melem obogaćen esencijalnim uljima lavande idealan je ritual njege kože koji će vas opustiti

Vrijedno esencijalno ulje lavande božanstvenog mirisa potiče na regeneraciju kože, istovremeno vas opuštajući. Osim što otklanja stres, lavandi često pripisuju i afrodizijačka svojstva. U ovu kombinaciju nježnog Melema i kraljice Mediterana lako ćete se zaljubiti već pri prvom dodiru s kožom.

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo