Novosti

Nulti meridijan Hrvoja Šalkovića u dobrotvorne svrhe

Naklada Ljevak vas poziva na promociju nove knjige Hrvoja Šalkovića Nulti meridijan i humanitarnu izložbu ‘100/7 – Jelena ide na faks – 4. travnja u zagrebačkom Pepermintu.

Pisac, putnik i pustolov Hrvoje Šalković predstavit će svoj novi roman “Nulti meridijan” (Naklada Ljevak) 4. travnja u zagrebačkom klubu Pepermint. U sklopu predstavljanja će se održati i humanitarna izložba fotografija s autorovih putovanja “100/7 – Jelena ide na faks“.

Izložba fotografija se otvara u 14 sati, dok promocija Nultog meridijana počinje u 18 sati. Na promociji će govoriti Nenad Rizvanović, Krešo Raguž te autor romana i fotografija Hrvoje Šalković.

Sav prihod od prodaje fotografija i dio prihoda prodaje romana bit će uplaćen na račun osamnaestogodišnje Vukovarke Jelene Slavinić u svrhu njezina školovanja.

O knjizi i izložbi

“Nulti meridijan” je autobiografski, putopisni roman koji se oslanja na Šalkovićevo devedeset i sedam dana dugo putovanje oko svijeta. Saznajte što mu se dogodilo na putovanju Rusijom, Mongolijom, Kinom, Korejom, Japanom, Filipinima, Malezijom, Singapurom, Indonezijom, Australijom, Novim Zelandom, Čileom, Antarktikom, SAD-om te karipskim državama. Fotografije s tih putovanja možete kupiti na izložbi, a neke pogledati u našoj fotogaleriji.

Portal Ordinacija.hr je medijski pokrovitelj predstavljanja knjige i humanitarne izložbe. Saznajte više o Jeleni:

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo