Novosti

Obilježen Svjetski dan štitnjače i u Hrvatskoj

Svjetski dan štitnjače, 25. svibnja, obilježen je i u Poliklinici Leptir, prvom privatnom centru specijaliziranom za bolesti štitne žlijezde u Hrvatskoj.

Razlozi obilježavanja Svjetskog dana štitnjače su podizanje svjesnosti o zdravlju štitne žlijezde i promicanje razumijevanja napretka u liječenju bolesti. Čitav tjedan posvećen je informiranju javnosti o važnosti komplementarnog pristupa liječenju čega su svjesni i gosti Poliklinike koji su prisustvovali neformalnom druženju.

Glumice Nada Abrus i Bojana Gregorić Vejzović, pjevačica Antonia Matković Šerić iz grupe Pavel i poznati DJ i producent Darko Juranović D’knock složili su se kako je stres u svakodnevnom životu nažalost neizbježan ali i kako su prevencija i pravovremeno otkrivanje neravnoteže rada štitne žlijezde ključni za uspješno tretiranje stres sindroma.

Poliklinika Leptir ovom prigodom okupljenima je predstavila svoj portal Štitnjača.com na kojem čitatelji mogu saznati sve što ih zanima o zdravlju, prevenciji i liječenju bolesti štitne žlijezde. Kroz edukativni sadržaj pisan od strane stručnog tima Poliklinike čitatelji svakodnevno mogu dobiti najnovije informacije iz liječničke, nutricionističke i psihološke perspektive.

Odinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo