Obilježena deseta godišnjica poliklinike Dermalife - Ordinacija.hr

Novosti

Obilježena deseta godišnjica poliklinike Dermalife

Jučer je u poliklinici Dermalife, Ilica 203, obilježena deseta godišnjica poliklinike Dermalife koju je osnovala dr. Nevia Delalle.

Specijalistica dermatovenerologije i vlasnica poliklinike Dermalife cijelu je karijeru posvetila zdravlju i ljepoti kože, zbog čega je danas smatraju neprijepornim autoritetom.

Ova vrsna liječnica specijalizirala je dermatovenerologiju u zagrebačkom KBC-u Sestre milosrdnice, a potom završila i međunarodnu specijalizaciju iz anti-aging medicine u Parizu, Monte Carlu, Bruxellesu, Pragu i Barceloni. Završila je i poslijediplomski studij iz podvodne medicine i medicine ronjenja na Institutu podmorske medicine u Splitu te poslijediplomski znanstveni studij iz područja fiziologije i imunologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Stekla je međunarodnu edukaciju iz korektivne i estetske dermatologije te je dugogodišnja edukatorica u aplikaciji filera i direktorica i vlasnica poliklinike Dermalife od 2009. godine.

Jedna je od prvih hrvatskih liječnica koja se počela baviti estetskom medicinom i anti-ageom, a sa svojim je timom tijekom deset godina rada poliklinike Dermalife svojom stručnošću, diskrecijom i profesionalnošću zadobila povjerenje brojnih poznatih, ali i nepoznatih dama i gospode.

Današnje druženje prošlo je u neformalnom razgovoru s predstavnicima medija, tijekom kojeg se dr. Delalle među ostalim osvrnula na Face up, aplikaciju koja prikazuje kako ćemo izgledati kad ostarimo. Nju je, kako je naglasila, doživjela kao poticaj za promišljanje o razlici između realnog života i onog koji prikazujemo na društvenim mrežama, te kao još jedan od načina da pokažemo tko će bolje izgledati kada bude star.

Doktorica se osvrnula i na potrebe kože u svim periodima života te još jednom napomenula koliko je bitno da se s njegom počne u najranijoj dobi.

Sve je prisutne posebno zaintrigirala tema pomlađivanja lica hijaluronskim filerima i botoxom. Dr. Delalle je najprije istaknula da je – kako bi rezultati bili optimalni – najvažnija komunikacija s pacijentom, ali i da fileri i botox nisu prvo rješenje koje predlaže svojim pacijentima. Naglasila je također da su joj zdravlje kože i sigurnost pacijenta uvijek na prvom mjestu.

Govorilo se i o hiperpigmentaciji i strijama: mnogo je, naime, zanimalo postoji li rješenje za ovu estetsku problematiku.

DERMALIFE TIM: Dr. med. Nevia Delalle, Matea Sendo, medicinski kozmetolog, Paula Garić, medicinska sestra opće njege 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo