Novosti

Obje sestre Zaninović ga žele! Je li na pomolu sestrinsko natjecanje?

Ana i Lucija Zaninović poznate su kao vrhunske profesionalne sportašice, ali i kao složne sestre. No, nedavno je u javnost procurila vijest da su obje sestre bacile oko na „tajanstvenog nekoga“ te da su za njega spremne čak i odmjeriti snage.

O kakvoj se vrsti sestrinskog – vjerujemo i dobroćudnog – natjecanja točno radi, nismo uspjeli saznati, ali od njihovih najbližih prijatelja pouzdano doznajemo da je u pitanju netko tko je itekako vrijedan pažnje i interesa obje vrhunske sportašice.

Šuška se i da su se sestre u posljednje vrijeme okrenule novoj razbibrizi i sportu u kojem rado i često uživaju.

Pripremaju li zaokret u karijeri za sada nije poznato, no da se radi o nečemu velikom svjedoči i činjenica da

će se povodom novosti u karijeri javnosti obratiti na skorašnjoj konferenciji za medije.

“Radimo na jednom novom i vrlo zanimljivom projektu koji je unio zaokret u našu karijeru, no o detaljima još uvijek nećemo govoriti. Ono što možemo otkriti je da moramo biti u dobroj formi jer je pred nama veliki izazov! Uskoro ćemo sve objaviti u medijima, ali do tada ćete se ipak morati još malo strpiti“ rekla nam je Lucija.

Preostaje nam da, unatoč nestrpljenju, pričekamo još malo i saznamo što su nam to poznate sestre spremile, a možda doznamo i tko je „tajanstveni on“ zbog kojeg su spremne odmjeriti snage.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo