Novosti

Oblikujte tijelo i svoj život Med2Contour metodom

Med2Contour predstavlja jedinstvenu mogućnost modeliranja svih područja tijela sa neinvazivnim, sigurnim, bezbolnim i učinkovitim ultrazvučnim tretmanom.

To je svjetski poznat i priznat ultrazvučni uređaj specijaliziran za uklanjanje masnih naslaga, razgradnju i eliminaciju prekomjernog celulita i podizanje kvalitete tonusa kože. Zahvaljujući Med2Contour dualnom ultrazvučnom tretmanu postavljen je novi standard u području oblikovanja tijela ne-kirurškim putem, bez anestezije, bez skalpela, bez potrebnog vremena oporavka.

Dualni ultrazvuk omogućava fokusirano djelovanje na masne stanice, celulit i indukciju kolagena i elastina. Med2Contour sadrži i integrirani sustav za limfnu stimulaciju i limfnu drenažu koji osigurava tijelu brzu eliminaciju međustanične tekućine, otpadnih voda, toksina i ultrazvukom otopljenih masnih stanica i razgrađenog celulita.

Primjenom najnovijih znanja, provođenjem posebnosti tehnika Med2contour estetskog tretmana i personaliziranim protokolima osiguravamo značajne rezultate oblikovanja tijela u kratkom vremenu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi već nakon prvog tretmana, a za puni učinak, ovisno o individualnom statusu osobe, potrebno je učiniti od pet do deset tretmana.

Ispunite kratak UPITNIK i saznajte jeste li kandidat za Med2Contour ultrazvučni estetski tretman oblikovanja tijela!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo