Odgodite face-lift uz nove hijaluronske filere

Neauvia 09 1022 rosso

Starenje je svakako prirodan proces, no zašto ga ne bismo malo prevarili, posebno kada je to moguće bez kirurškog zahvata?

Hijaluronski fileri već su duže vrijeme sigurna alternativa estetskim operacijama i sve je više žena koje se na njih odlučuju. Tretman nije invazivan, ne zahtijeva oporavak i, što je najvažnije, dugotrajnog je učinka.

Razlog tomu je dvostruka razina djelovanja hijaluronskih filera: popravlja se čvrstoća kože i potiče se stvaranje novog kolagena.

Filer Stimulate švicarske tvrtke Neauvia predstavlja novu generaciju hijaluronskih filera koji sadrži čisti biološki materijal i kalcij hidroksiapatit. Zbog pročišćenog materijala i originalne tehnologije, lice će biti zategnuto i svježije, a bore popunjene. Filer Stimulate se aplicira kanilom, aplikacija je gotovo bezbolna, oporavka nema, a efekt je kao nakon face liftinga.

Neauvia Organic Stimulate filer isprobajte u medicinsko kozmetičkom centru Murad (hotel Sheraton), a rezervirate li svoj termin tijekom rujna, očekuju vas odlične pogodnosti prilikom plaćanja.

Foto: Promo

 Prati nas na Viber Public Chatu!