Novosti

Odgodite znakove starenja po receptu magistre farmacije

Prvi znakovi promjene na koži se pojavljuju već s navršenih dvadeset godina starosti, s naglaskom na tanku i osjetljivu kožu u području oko očiju.

Ulaskom u tridesete počinju se pojavljivati prve bore, u četrdesetima koža postaje sve opuštenija i bore sve vidljivije, što se dodatno produbljuje u pedesetima kad postaju izražajnije i trajnije. Sve te promjene povezane su s dubinskom dehidracijom kože i opuštanjem vezivnog tkiva radi čega koža postaje mekša, gubi elastičnost.

Hijaluronska kiselina (HA) u koži predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina i igra značajnu ulogu u procesu starenja kože. Kako se njena razina s godinama smanjuje, koža polagano gubi svoju elastičnost i mladenački tonus. Stoga korištenje hijaluronske kiseline u preparativnoj kozmetici predstavlja ultimatum prirodnom starenju kože.

Upravo je hijaluron glavni aktivni sastojak Novema krema za lice. Ova krema sadrži visok udio inovativnog kompleksa 3 iznimno učinkovita ovlaživača: glicerina, hijaluronske kiseline ultra niske molekulske mase i prirodnog osmolita betaina, koji reguliraju homeostazu vode u stanicama, za izniman osjećaj hidratacije.

Uz dodatak njegujućeg shea maslaca i ceramida koji podržavaju barijerna svojstva kože, smirujućeg bisabolola te vitamina E s antioksidativnim djelovanjem, ova krema pruža koži dubinski osjećaj vlage, tonusa i ugode.

Visoke koncentracije u formulaciji pridonose učinkovitost djelovanja Novema kreme na više razina. Svakodnevnim nanošenjem osjetno poboljšava međustanične veze u dermisu i epidermisu, regulira hidratizaciju kože i pojačava njen tonus.

Izbor anti age proizvoda nije nimalo lak zadatak, stoga poklonite svoje povjerenje Novema kremi za lice čiju recepturu je osmislila magistra farmacije.

Promo

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo