Novosti

Odlučite koji će crtež djece sa sindromom Down postati etiketa Zvijezdina suncokretova ulja

Djeca iz Udruge Down-Zagreb napravili su crteže, a vas molimo da glasujete i odaberete koji će se od njih naći na limitiranom izdanju etikete Zvijezdinog suncokretovog ulja u ožujku.

Djecu s Downovim sindromom nazivaju, naime, još i djeca suncokreti jer zrače ljubavlju i veseljem, a suncokret je i biljka iz čijeg srca izrastaju Zvijezdini proizvodi. Upravo zato, Zvijezda je odlučila članovima Udruge za sindrom Down Zagreb omogućiti da dizajniraju etiketu za limitirano izdanje suncokretovog ulja. S osmijehom na licu i puna srca, štićenici Udruge za sindrom Down – Zagreb stvorili su više od 50 kreativnih radova, a Zvijezdin žiri izabrao je tri crteža za koje možete glasati i odlučiti koji će postati etiketa Zvijezdina suncokretova ulja na oko 500.000 boca. Za crteže glasajte na web stranici Zvijezde, od 13. do 19. veljače. Crtež s najviše vaših glasova u Zvijezdi će pretvoriti u limitirano izdanje etikete koja će biti predstavljena povodom Međunarodnog dana osoba sa sindromom Down 21. ožujka.

Svaki osmijeh mališana vratio nam se višestruko i dao nam poticaj da u svakoj prilici koju dobijemo vratimo zajednici ljubav i vjernost koju od nje dobivamo. Nije nam bilo lako odabrati finaliste, kamoli pobjednika. Zato smo taj zadatak povjerili svojim vjernim potrošačima koje pozivamo da sudjeluju u natječaju i svojim glasom nagrade trud štićenika udruge koji su vrijedno crtali, izjavila je Jasna Pulić, direktorica marketinga Zvijezde.

Natječaj „Srce suncokreta“ Zvijezde i Udruge za sindrom Down – Zagreb nastavak je suradnje koja je započela lani u rujnu povodom obilježavanja proslave 100. godina Zvijezde.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo