Novosti

Održan prvi Nutrition Boot Camp u Hrvatskoj

Nutrilife Centar

Prvi Nutrition Boot Camp u Hrvatskoj jednodnevnim je predavanjem i razmjenom iskustava svim profesionalcima približio načela suvremenog nutricionizma.

Nutrilife Centar je organizirao prvi Nutrition Boot Camp u Hrvatskoj. Osmišljen kao jednodnevno predavanje i razmjena primijenjenih iskustava vodećih stručnjaka iz zdravstvenog i sportskog nutricionizma održao se u subotu u kongresnoj dvorani Almeria Centra u Zagrebu. Namijenjen svim profesionalcima koji svoj posao zasnivaju na zdravom životu, Nutrition Boot Camp je kroz tri modula približio sudionicima temeljna načela suvremenog nutricionizma.

Kako brzo smršaviti? Nutricionistica i fitness trener otkrivaju najčešće pogreške

„Nutricionizam je znanost o prehrani i prirodna poveznica različitih djelatnosti koja omogućuje integrirani i individualizirani pristup svakom pojedincu, bilo da se radi o zdravoj ili bolesnoj populaciji, rekreativnim ili profesionalnim sportašima. Mi pomičemo granice nutricionizma u Hrvatskoj i regiji kroz platformu znanja i primijenjenog iskustva vrhunskih stručnjaka iz područja medicinskog i sportskog nutricionizma, medicine, psihologije, tjelesne forme i sportskog marketinga“, tvrdi voditeljica projekta i direktorica Nutrilife Centra Ivana Barišić.

Sudionici edukacije imali su priliku slušati predavanja suosnivačice i direktorice Nutrilife centra, nutricionistice Mirele Marić, psihologinje i mentalne trenerice Ane Čerenšek, osnivačice Body & Mind franšize Mirele Anić, specijalista ortopedije Poliklinike Aster Gorana Vrgoča i drugih predavača.

Zašto ste na poslu vječno gladni? Nutricionistica savjetuje što jesti, a što izbjegavati

Ordinacija.hr

Foto: Nutrilife Centar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo