Novosti

Održana prva besplatna radionica “Moje nove navike”

Photo: Anto Magzan/PIXSELL

U utorak 8.9.2015. održana je prva besplatna radionica u sklopu coaching programa “Moje nove navike” u organizaciji Večernjeg lista, portala Ordinacija.hr i edukacijske kuće Praktikum sustavi.

Cilj radionice bio je potaknuti polaznike da osvijeste koje životne ciljeve dugoročno žele ostvariti i koje su to navike koje ih priječe ili podupiru na putu do ostvarenja.

Radionicu je vodio Toni Babić, dr.vet.med., certificirani NLP trener koji o programu kaže: “Kako 40% našeg svakodnevnog ponašanja čine automatske, nesvjesne radnje koje zovemo navikama važno je da one budu u skladu s onim što dugoročno želimo ostvariti. Ukoliko se prepustimo sjedilačkom načinu života, odgađamo prestanak pušenja ili se redovito neumjereno prejedamo – možemo očekivati posljedice na našem zdravlju. Ovaj program vam pomaže da promijenite ono što ste mislili da je nemoguće jer se oslanja na isprobane strategije koje jednostavno rade.”

Polaznici radionice odabrali su po jednu naviku koju će početi mijenjati u roku 2 tjedna, napravili precizan plan za promjenu te odabrali jednu osobu koja će ih podržavati u ispunjavanju plana. Želimo im sreću!

Još nije kasno da se i vi pridružite i pokrenete promjenu u svom životu. Program u trajanju od 10 susreta počinje 15. rujna. Za sva pitanja nazovite 01 6300 785 ili se javite na e-mail: nlp@vecernji.net Vidimo se!

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo