Novosti

Olimpijada zdravlja i sporta oduševila školarce

Osim mnoštva sportskih natjecanja za školarce, prisutni profesori i roditelji imali su priliku provjeriti krvni tlak, a posjetitelji su donijeli brojne bilježnice i knjige za djecu.

Bez obzira na kišno i hladno vrijeme, a zahvaljujući gostoljubivosti OŠ Bartol Kašić, Rudeš koja je ustupila svoju veliku sportsku dvoranu, održale su se najavljene akcije Olimpijada zdravlja Udruge Medikus i Hrvatski olimpijski dan u organizaciji DŠR Centar – Zagreb uz suradnju Udruge za prevenciju prekomjerne težine.

Veselje je bilo vidjeti toliki broj osnovnoškolaca koji su došli natjecati se u sportskim manifestacijama. Sudjelovale su osnovne škole s područja Trešnjevke, kao i ekipa iz udaljene škole Vukomerec. Odbojka za djevojke, graničar za malene i stolni tenis za sve održali su se u dvorani, dok su dečki sudjelovali u nogometnim natjecanjima na vanjskom igralištu, prkoseći kiši.

Pehar za odbojku su zasluženo odnijele učenice OŠ Matije Gupca dok su učenici OŠ Klara bili nenadmašni u nogaču i slavlju. Prisutni profesori i roditelji imali su priliku provjeriti krvni tlak, a posjetitelji su donijeli brojne bilježnice i knjige za djecu. Novo druženje slijedi na proljeće!

K.H./Medikus.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo