Omiljeni Melem najavljuje proljeće u novim teglicama neodoljivih pastelnih tonova - Ordinacija.hr

Novosti

Omiljeni Melem najavljuje proljeće u novim teglicama neodoljivih pastelnih tonova

Omiljeni «mali» Melem ovo će proljeće dočekati u novom, pastelnom izdanju.

Ružičasti, ljubičasti i tirkizni poklopac na teglici od 10 ml razveselit će i zabaviti sve ljubiteljice ove jedinstvene «mazalice» koja i dalje nudi originalnu, beskompromisnu njegu za najzahtjevniju, vrlo osjetljivu kožu. Vedre boje, kako je dokazano brojnim psihološkim istraživanjima, izvor su dobrog raspoloženja koje se baš savršeno nadopunjuje s njegujućim Melem učinkom.

Tri nove, pastelne boje smisleno su odabrane. Upravo one simboliziraju sve što Melem desetljećima predstavlja u njezi – ružičasta kao simbol najnježnije njege, moćna zaštita krije se u ljubičastoj, dok je tirkizna simbol umirujućeg učinka koji Melem uvijek pruža vašoj koži.

Dopustite da vam pastelni Melemi uvijek budu pri ruci, ne samo kako biste pripremili kožu za prve zrake proljetnog sunca, njegovali usne, lice ili tijelo, nego i popravili raspoloženje sebi ili svojim najmilijima. Odaberite boju koja će vam razveseliti svakodnevne Melem rituale i obogatiti trenutke uživanja u beskompromisnoj njezi.

Nove pastelne Melem teglice potražite na policama drogerija, specijaliziranih trgovina, ljekarni te velikim formatima trgovina po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 22,90 kuna.

Ne zaboravite – Melem je Melem, sve ostalo su samo kreme!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo