Opustite se uz aromatično olakšanje za zglobove i mišiće - Ordinacija.hr

Novosti

Opustite se uz aromatično olakšanje za zglobove i mišiće

Primavera donosi spas za rekreativce, sportaše, ali i one kojima „škripe“ zglobovi!

Dolaze nam ljepši dani i vrijeme je da se pokrenemo. Primavera Aroma comfort linija sadrži gotove i praktične mješavine od čistih i organskih eteričnih ulja među kojima su i Ulje za mišiće te Ulje za zglobove. Ovi snažni pomagači iz prirode pomažu pri opuštanju mišića nakon tjelovježbe, uklanjanju nelagodu u zglobovima te potiču pokretljivost.

Primavera Ulje za zglobove sadrži 100% prirodno ulje zimzelena koje je u aromaterapiji poznato po svojem opuštajućem učinku za zglobove i mišiće te je idealno za masažu određenih „problematičnih“ područja. Ova mirisna mješavina sadrži i kantarionovo ulje pa osim što pomaže vašim zglobovima njeguje i revitalizira kožu.

Nakon svake tjelovježbe počastite se opuštajućom masažom Primavera uljem za mišiće. Ova kombinacija od 100% čistih i prirodnih eteričnih ulja arnike i kantariona pomoći će mišićima da se opuste i oporave, a divni mirisi svakako će biti od pomoći i nakon dugog radnog dana.

Sva Primavera ulja su 100% čista, prirodna, pogodna za vegane te nose certifikat za prirodnu kozmetiku NATRUE. Ulja za mišiće i zglobove i ostale pomagače iz Primavera Aroma comfort linije potražite u bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo