Novosti

Ordinacija iz bajke: Stari odjel postaje dnevna bolnica

Djeco, nacrtajte sunce, ljubav, prijateljstvo – koji će svojim supermoćima pomoći nepoznatom prijatelju da ozdravi.

Završni radovi su pri kraju – proteklih dana oličeni su posljednji zidovi te je unošen namještaj u ambulante novog Zavoda za dječju hematologiju i hematoonkologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb, koji je premješten u triput veći prostor u Kliniku za onkologiju Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice. Zavod na novoj lokaciji s radom počinje kako je predviđeno, 1. lipnja, potvrdila je dr. Neda Striber, zamjenica sanacijskog upravitelja u Klaićevoj bolnici, za Večernji list. Bolnica u Klaićevoj vapi za prostorom pa su mnogi bacili oko na prostor dosadašnjih odjela.

“Što se tiče prostora koji ostaju bez preseljenja, but će prenamijenjeni za pedijatrijsku dnevnu bolnicu”, tvrde iz uprave KDBZ-a. Uređenje i opremanje novih prostora projekt je po nazivom “Ordinacija iz bajke”, a provodi ga zdravstveni portal Večernjeg lista Ordinacija.hr sa svojim partnerima te uz podršku Ministarstva zdravlja.

Pozivamo sve mališane da crtaju sunce, ljubav, prijateljstvo – koji će svojim supermoćima i živim bojama pomoći malim bolesnicima Zavoda da ozdrave – i svoje crteže pošalju bolesnom nepoznatom prijatelju.

Crteže šaljite na:

Večernji list
P.P. 933
Zagreb
Za Ordinaciju iz Bajke

ili na e-mail: sadrzaj-ordinacija@vecernji.net

Deset najboljih crteža krasit će zidove bolničkog odjela.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo