Novosti

Ordinacija.hr osvojila nagradu za najbolji web magazin u regiji!

Tim Ordinacije.hr sinoć je u Beogradu primio prestižnu nagradu žirija Web Festa za najbolji on-line magazin u cijeloj regiji! Treba naglasiti kako je naš portal, uz seekandhit.com, jedini hrvatski sajt koji je pomeo konkurenciju i zasluženo odnio pobjedničku statuu.

   Irina Čulinović Soldat s nagradom

„Vi uopće nemate pojma koliko smo mi sretni. Nemamo još ni tri mjeseca, a ovo nam je već druga nagrada. Pripremali smo cijelu priču dvije godine, investirali strašno puno pozitivne energije. Moram se zahvaliti apsolutno najjačoj web agenciji u Hrvatskoj – to je Web Burza, tvrtka koja vas vodi kroz mrak. Daniel Kašaj je projekt menadžer odgovoran za uspjeh Ordinacije, koja izgleda fantastično. Hvala mom suprugu Stevici Soldatu koji drži sve financije na kupu, hvala svim članovima tima Ordinacije.hr. Za ovu nagradu će se jako čuti u Hrvatskoj jer smo se za to potrudili. Čestitam svima koji su bili u konkurenciji, nadam se da se vidimo i dogodine“, izjavila je Irina Čulinović Soldat – autorica i izvršna urednica zdravstvenog web portala Ordinacija.hr.

Za naslov najboljih protekla se dva mjeseca borilo gotovo 2.200 sajtova iz cijele regije. Stoga i ne čudi činjenica da je sinoćnje svečano otvaranje pobjedničkih kuverti i objavljivanje pobjednika nalikovalo dodjeli Oscara.

Najbolje sajtove i projekte su kroz 17 kategorija birali žiri i publika. U svakoj su kategoriji dodijeljene po dvije nagrade. Žiri se sastojao od stručnjaka iz područja interneta, marketinga, poslovanja i zabave. Prilikom glasovanja žiri je ocjenjivao sadržaj, strukturu sajta, navigaciju, dizajn, funkcionalnost, interaktivnost i ukupni dojam (koliko sajt služi svojoj svrsi, koliko privlači i zadržava posjetitelje). Važno je naglasiti kako je i publika imala jedinstvenu priliku dati svoj glas putem službene web stranice festivala.

publikaWeb Fest je prvi regionalni festival za izbor najboljih web projekata i promociju upotrebe interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se od izbora najboljih web sajtova po kategorijama kao i od promotivno edukativnih aktivnosti. Kao i do sada, i ove godine su uz natjecanja organizirane i radionice, čime je nastavljena misija popularizacije interneta kod širokog kruga korisnika.

Web Fest je ujedno i prvorazredni društveni događaj. Tako su mu i ove godine nazočile najutjecajnije osobe političkog, sportskog i javnog života Srbije.

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo