Novosti

Osjećate li se umorno, bez energije, a imate glavobolje?

Osjećate li se umorno, bez energije, a imate glavobolje? Možda patite od nedostatka željeza u krvi.

Budući da željezo ima važnu ulogu u opskrbi tijela kisikom i u metabolizmu energije, manjak željeza u organizmu može rezultirati letargijom, bljedilom i glavoboljama. Napravite kod kuće brzi Veroval test za otkrivanje nedostatka željeza u krvi i  pričekajte 10 minuta na odgovor kod kuće. Hartmann Grupa vodeći međunarodni proizvođač medicinskih i higijenskih proizvoda predstavlja novi novi test iz linije Veroval,  „Manjak željeza”,  kojim se lako i brzo može dokazati uzrokuje li gore navedene simptome nedostatak željeza u krvi.

Tijelo reciklira željezo. Kada crvene krvne stanice propadnu, željezo se iz njih vraća u koštanu srž da se ponovno upotrijebi za stvaranje novih crvenih krvnih stanica. Tijelo gubi velike količine željeza samo kada se crvene krvne stanice gube krvarenjem što dovodi do manjka željeza. Nedostatak željeza je jedan od najčešćih poremećaja u zdravlju ljudi. Žene su mu izložene češće nego muškarci. Bez dovoljno željeza u krvi, kisik se ne distribuira dobro kroz organizam što može dovesti do anemije. Korištenjem Veroval kućnog testa „Manjak željeza” marke Veroval® možete sa sigurnošću ustvrditi uzrokuje li gore navedene simptome nedostatak željeza u krvi.Za provođenje ovog  testa bit će vam potrebna samo kapljica krvi iz jagodice prsta, a rezultati su vidljivi već nakon deset minuta.

Uspjeh liječenja bolesti i sprječavanja posljedica nezamislivi su bez dijagnostike obavljene na vrijeme. Sretna je okolnost da za mnoge tegobe postoje kvalitetni i brzi dijagnostički testovi. Mnoga testiranja nisu ni dostupna svima, nego su često zbog troškova ograničena samo na pojedine populacijske grupe, indikacije i osobe kod kojih postoji povišen rizik od stjecanja zaraze, zbog kojih bi trebali češće prakticirati i kućnu i laboratorijsku dijagnostiku.

Informirajte se i o ostalim testovima iz linije Veroval među kojima se ističu:

Brzi test za otkrivanje povišene vrijednosti kolesterola: Znanstveno je dokazano da visoka vrijednost kolesterola predstavlja velik rizik od razvoja ateroskleroze i povezanih stanja, poput visokog krvnog tlaka i srčanih udara. Vaša dob, nezdrava i masna prehrana te sjedilački način života faktori su koji nepovoljno djeluju na razinu kolesterola u krvi. Proizvodi za samotestiranje „Kolesterol” marke Veroval® omogućit će vam da brzo i sigurno provjerite je li vaša razina kolesterola unutar granica prihvatljivih vrijednosti ili ćete morati promijeniti prehranu i način života. Za provođenje ovog trominutnog testa bit će vam potrebna samo kapljica krvi iz jagodice prsta.

Veroval brz test za otkrivanje alergije: Mnogi ljudi pate od tipičnih simptoma alergije poput kihanja, začepljenog nosa ili nadraženih očiju, a pritom ne znaju koji alergen uzrokuje njihove tegobe. Međutim upotrebom proizvoda za samotestiranje „Utvrđivanje alergije” marke Veroval® omogućit će vam da otkrijete imate li doista alergijsku reakciju na sljedeće alergene: mačji dlaku, pelud trave i grinje u kućnoj prašini.Za provođenje ovog polusatnog testa potrebna vam je samo kapljica krvi iz jagodice prsta.

Podsjetimo, Hartmann Grupa vodeći međunarodni proizvođač medicinskih i higijenskih proizvoda razvio je liniju Veroval  koja uključuje  sedam brzih i pouzdanih kućnih testova kojima je moguće  testirati intoleranciju na gluten, otkriti alergiju na mačju dlaku, pelud trave i grinje u kućnoj prašini, provesti testiranje na upalu mokraćnog puta, dokazati nisku koncentraciju željeza, saznati moguću povišenu vrijednost kolesterola, napraviti preventivni pregled želuca za dokazivanje bakterije Helicobacter pylori te napraviti preventivni pregled crijeva za dokazivanje prikrivene krvi u stolici. Više informacija potražite na www.veroval.hr

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo