Novosti

Osjećate napetost u očima i slabije vidite čitati na mobitelu? Zaštitite svoje oči

Upoznajte naočalne leće koje biraju milijuni nosioca diljem svijeta, kao i mnoge poznate osobe.

Neovisno o profesiji kojom se bavite, godinama, različitim prilikama, dobu dana, vid je jedan od najvažnijih osjetila. Vidjeti dobro znači i živjeti dobro.  Preko 80% vanjskih informacija primamo i komuniciramo sa svijetom oko nas putem osjetila vida.

Oko svakog pojedinca se razlikuje, poput otisaka prstiju, ali i životnog stila. Stoga i postoji mnoštvo različitih rješenja za dobar vid u svim situacijama i prilikama, neovisno da li su u dioptriji ili bez nje.

Naočalne leće ne samo da korigiraju dioptriju, nego štite oči od štetnog svjetla, pružaju udobniji i jasniji pogled u različitim prilikama i vremenskim uvjetima. Upravo stoga Essilor, kao vodeći proizvođač naočalnih leća, još od 1984. godine stvara najkvalitetnija rješenja za vid. Nove tehnologije, metode i inovacije se nalaze u centru strategije koja u Essilor donosi najnaprednija rješenja za vid.

Svaka naočalna leća Iz Essilora kombinacija je nekoliko tehnologija za korekciju vida koje se prilagođavaju svakom pojednicu, sukladno njegovim potrebama. Postoje različite vrste i obrade naočalnih leća za različita stanja, ali i različite uvjete.

 Svjetlo pod kontrolom uz Transitions – fotoosjetljive naočalne leće

Osmišljene su za unutrašnje i vanjsko okruženje, današnje suvremeno okruženje, bržu prilagodbu u različitim svjetlosnim uvjetima. Automatski se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima kroz brz prijelaz iz tamnog na svjetlo, za bržu prilagodbu oka, za brzi život, za noć i dan. Transitions fotoosjetljive naočalne leće mogu biti s dioptrijom i bez, pa ih možete koristiti za korekciju vida, ali i za prevenciju i zaštitu od UV zraka i štetnog plavog svjetla digitalnih uređaja, koje sa sobom (do)nosi suvremeno okruženje. S pravom se može istaknuti da su osmišljene „kako bi potpuno kontrolirali svjetlo“. Jedne naočale za sve svjetlosne uvjete dostupne u 7 modernih boja.

Progresivne naočalne leće Varilux za jasan vid prezbiopima na svim udaljenostima – jedne za sve.

Varilux progresivi su najbolje rješenje za sve prezbiope koji žele dobar vid na svim udaljenostima i u svim prilikama. Osim što pružaju optimalnu udobnost vida, šire vidno polje uz  oštriju sliku i visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti. Pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za današnju generaciju prezbiopa koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su “on-line”.  Nosioc  vrlo brzo osjeti  sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke.

Suvremeno digitalno okruženje traži prilagodbu u pogledu – upoznajte Eyezen

Digitalno okruženje naša je svakodnevnica i naše se oči moraju intenzivnije fokusirati da bi se prilagodile udaljenostima između uređaja kao i znakovima različite veličine na ekranu! Ujedno su izložene i blještanju s ekrana i štetnim plavo – ljubičastim zrakama.

Nošenjem Eyezen naočalnih leća iz Essilora oči su odmorne u svakodnevnom ‘switchanju’ između više digitalnih uređaja. Dizajnirane su pomoću najnovijih tehnologija koje smanjuju napetost očiju, olakšavaju čitanje sitnih znakova, osiguravaju prirodan položaj tijela pri korištenju pametnih telefona ili tableta te smanjuju blještanje, poboljšavaju kontrast i pomažu u prevenciji preuranjenog starenja očiju.

Essilor naočalne leće biraju milijuni nosioca diljem svijeta, kao i mnoge poznate osobe, koje znaju da uz bolji vid mogu ostvariti svoj puni potencijal.

Osjećate li i vi često napetost u očima, slabije vidite čitati tekst na mobitelu? Ne čekajte niti minute te provjerite i korigirajte svoj vid odmah, zaštite svoje oči i osigurajte si jasan i ugodan pogled u svim prilikama i na svim udaljenostima. Stručna osoba pomoći će vam u odabiru rješenja za kvalitetan vid, a opet specifično prema potrebi svakog pojedinca.

Upitajte svog optičara uz potpuno povjerenje za preporuku i više informacija o Essilor naočalnim lećama.

Essilor #1 naočalne leće u svijetu. Više pročitajte na www.essilor.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo