Novosti

Ostanite zauvijek mladi uz inovativne Nivea Cellular Expert Lift proizvode

Na terasi šarmantnog “A most unusual gardena” u retro izdanju Nivea je predstavila novu Cellular Expert Lift liniju.

Anita Bogataj Melihen, senior brand manager za regiju Adriatic, objasnila je kome su namijenjeni novi proizvodi, koje su njihove prednosti te predstavila novog superheroja koji se krije u 3 x jačem anti-age djelovanju NIVEA Cellular Expert Lift linije.

Da budemo iskreni, svi bismo voljeli magično sačuvati mladolik izgled lica i uživati u njemu cijeli život. U određenim godinama dođe trenutak kada naš odraz u ogledalu nije onaj koji priželjkujemo. Priroda ima svoja pravila i s vremenom se ipak moramo pomiriti da se s godinama procesi obnavljanja kože značajno usporavaju te se proizvodnja kolagena smanjuje. Koža gubi svoju prirodnu elastičnost, a time i sposobnost da zadrži “svoj oblik” što ima za posljedicu da konture lica postaju sve manje izražene, koža postaje opuštenija, a bore sve dublje i izraženije.

Da ponovimo lekciju, starenje je proces koji ne možemo spriječiti, ali ga možemo usporiti zahvaljujući inovativnoj formuli novih Nivea Cellular Expert Lift proizvoda koji djeluju protiv znakova starenja kože na mjestima gdje su oni najvidljiviji. Samo 4 sata nakon upotrebe potiču stvaranje kolagena u stanicama i pomažu obnoviti čvrstoću kože.

Istraživači u Nivea laboratorijima otkrili su na koji je način moguće potaknuti kožu na prirodni proces obnove stanica i na temelju najnovijih znanstvenih otkrića razvili su formulu za Nivea Cellular Expert Lift proizvode za njegu kože koji se temelje na vrlo učinkovitoj kombinaciji čistog bakuchiola i dvije različite vrste hijaluronske kiseline.

Bakuchiol, novi heroj anti-age njege za kožu stoljećima se koristi zbog svojih ljekovitih svojstava. Ova biljna zamjena za retinol ima nevjerojatan učinak; zahvaljujući njemu NIVEA Cellular Expert Lift proizvodi za dnevnu i noćnu njegu potiču stvaranje kolagena za 48% u samo 4 sata nakon primjene te značajno poboljšavaju čvrstoću kože.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo