Osvojite idealni tretman ljepote na Dan ljubavi - Ordinacija.hr

Novosti

Osvojite idealni tretman ljepote na Dan ljubavi

Sve više pacijenata okreće se inovativnim tehnologijama kako bi poboljšali svoj izgled i sačuvali zdravlje kože, lica i tijela.

U Hrvatskoj raste broj dolazaka na neinvazivne tretmane estetske medicine, a njihovom kombinacijom postižu se brzi i kvalitetni rezultati. Poliklinika Milojević predvodnik je ovog trenda u regiji te uvijek među prvima uvodi najnovije postupke i uređaje renomiranih svjetskih proizvođača. Upravo zato, ovog Valentinova jedna sretna čitateljica ili čitatelj imat će priliku uživati u posebnoj kombinaciji tretmana mikrodermoabrazije i lasera Genesis u Poliklinici Milojević. Dan ljubavi pravo je vrijeme da osim svojim najdražima i sebe darujete njegujućim tretmanom.

Uključite se u nagradni natječaj do 17.2. u 10 sati kada biramo najkreativniji odgovor na pitanje “Kako brinete o svojoj koži?”.

Kombinacija mikrodermoabrazije i Laser Genesis tretmana je idealna za dubinsku njegu kože i očuvanje mladolikog izgleda. Najmodernijom tehnologijom dijamantne mikrodermoabrazije poboljšava se cjelokupan izgled i kvaliteta kože, uklanjaju se različite mrlje, akne, ožiljci i strije, a neabrazivni tretman laserom služi usputnom uklanjanju plitkih bora, sužavanju širokih pora i smanjivanju crvenila kože lica – izjavio je dr. Nikola Milojević.

Mladenački sjaj nikada nije bilo lakše obnoviti bez neželjenih nuspojava, a rezultati su dugotrajni i ne zahtijevaju česta ponavljanja tretmana kao u kozmetičkim salonima. Već nakon prvog zahvata se primjećuju pozitivne velike promjene, a sam tretman može se obaviti u pauzi za ručak te nije potreban odmor od uobičajenih aktivnosti. Drugim riječima, riječ je o idealnom tretmanu prije posebnog susreta na Dan zaljubljenih.

Poliklinika Milojević najmodernija je anti-aging poliklinika u široj regiji, a posvećena je radu na području estetske medicine i estetske kirurgije. Uporabom najsuvremenijih tehnologija i tehnika, moderna poliklinika dr. Nikole Milojevića pruža najnovije tretmane i zahvate u svrhu pomlađivanja lica, tijela i uma. Poliklinika Milojević nastala je kao sestrinska klinika Milo Clinic u Londonu.

Odgovor na pitanje šaljite ovdje.

Njegujući tretman osvojila je Dubravka Vidović.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo