Otkrijte najvažniji dio ljetne rutine za mladolik izgled kože - Ordinacija.hr

Novosti

Otkrijte najvažniji dio ljetne rutine za mladolik izgled kože

Iako se rutine njege kože razlikuju ovisno o tipu kože i sklonostima pojedinca, njega za lice sa zaštitnim faktorom zasigurno bi trebala biti zastupljena u svakoj.

Kreme sa SPF-om često vežemo isključivo za plažu kada se u potpunosti izlažemo suncu, međutim sunčeve zrake prodiru do naše kože i kroz one najgušće oblake, a šteta koju UVA i UVB zrake nanose našoj koži, nepovratne su. Posljedice možda nećemo uočiti odmah već u trenutku kad se na licu pojave u obliku bora i hiperpigmentacijskih mrlja za čiji smo nastanak najčešće zaslužni sami.

Kako bi zaštitili svoju kožu od štetnih UVA zraka, koje su odgovorne za njezino prijevremeno starenje, NeoStrata predstavlja Targeted Treatment Sheer Physical Protection SPF 50 inovativni fluid koji se savršeno stapa s prirodnom nijansom tena uz predivan matirajući učinak. Lagani, blago tonirani fluid idealan je za sve tipove kože, uključujući i onu najosjetljiviju.

Osim vrlo visoke zaštite od UVA/UVB zračenja, zahvaljujući laganoj i brzo upijajućoj teksturi čini idealnu podlogu za nanošenje make-upa, prilagođavajući se istovremeno prirodnoj nijansi tena. Dodatna prednost ovog proizvoda, mogućnost je korištenja za bolju zaštitu i bržu obnovu kože nakon kozmetičkih tretmana nanošenjem fluida na lice 15 minuta prije izlaganja suncu. S ciljem održavanja prirodne ljepote kože, ova napredna i sveobuhvatna Sheer Physical Protection formula obogaćena je snažnim antiage molekulama i antioksidansima koji pomažu očuvati kolagen i time održati prirodnu čvrstoću kože. Potentni antioksidansi iz ekstrakta zelenog čaja te laktobionska kiselina i vitamin E sadržani u fluidu štite DNK što dodatno pomaže održati mladenački izgled kože.

I zato više nema razloga za strah od sunca, za mladenački izgled kože zaslužni smo mi sami i NeoStrata.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo