Novosti

Otvoren prvi hrvatski kozmetički salon za muškarce

Men's choice no.1

U tretmanima se upotrebljavaju posebne kreme i maske specijalizirane za njegu muške kože, a poseban naglasak stavlja se na njegu područja brade koja je zbog brijanja sklona upalnim procesima i crvenilu.

Men’s choice no.1, prvi hrvatski kozmetički salon namijenjen isključivo muškarcima otvorio je svoja vrata.

“U vrijeme ravnopravnosti spolova, sve više muškaraca otkriva čari kozmetičkih tretmana i njege kao dijela svakodnevice. Vrijeme za sebe i njegovanje tijela i samim time boljeg osjećaja. Željeli smo stvoriti oazu ljepote prilagođenu modernom muškarcu, u kojoj će se svaki muškarac osjećati opušteno”, kazala je Žaklina Medica, vlasnica salona.

Muška koža lica poprilično se razlikuje od ženske te je deblja za oko 30 posto i sadržava čvršću vezu masnog tkiva. Osim toga ima i veću sposobnost vezivanja vode pa djeluje čvršće i zategnutije nego koža žena.

Men’s choice no.1 salon nudi različite tretmane za njegu lica koji uklanjaju umor, tenu daju zdrav sjaj, umiruju iritacije i upalne procese nastale tijekom brijanja te koži vraćaju vlažnost. U tretmanima se upotrebljavaju posebne kreme i maske specijalizirane za njegu muške kože, a poseban naglasak stavlja se na njegu područja brade koja je zbog brijanja sklona upalnim procesima i crvenilu.

Osim njege lica u ponudi su i masaža, depilacija te manikura i/ili pedikura, a salon možete pronaći na adresi Derenčinova 1. 

Ordinacija.hr

Foto: Men’s choice no.1

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo