Novosti

Otvorena je Ritz Estetika dr. Liane Ritz čiji je glavni prioritet prirodni izgled i pravilna njega kože

U Zagrebu je otvorena nova oaza za njegu kože čiji je glavni prioritet prirodni izgled i pravilna njega kože.

Iza novootvorene Ritz Estetike stoje dr. sc. Liana Ritz i njena kćer Dunja Mutevelić. U današnje doba njega kože i tretmani koji potiču mladolik izgled dio su naše svakodnevnice, a ono po čemu se dr. Ritz i njen tim posebno ističu je poštivanje individualnosti svakog pacijenta. Osobnost i prirodan izgled njihov je prioritet, s čime se slažu i Olja i Igor Vori, Jelena Glišić, Tina Walme i Ana Strizić, koji su svojim dolaskom uveličali svečano otvaranje.

Više nisu potrebni odlasci pod nož kako bi imali prekrasnu zategnutu kožu. Medicinski aparati Velvet skin intra plus, vrhunski preparati ili dermalni fileri u rukama stručnjaka iz Ritz estetike osigurati će vrhunske rezultate bez invazivnih zahvata. Ritz estetika nudi savjet i stručno mišljenje, inovativni pristup i najbolje alate za tretmane kože lica i tijela, uz glavnu zadaću – poštovanje individualnosti svakog pacijenta!

Neki od najpopularnijih tretmana svakako su HIFU ili lifting bez noža, najnaprednija tehnologija kontroliranoga ultrazvuka za nekirurško zatezanje i podizanje lica, te hidriranje kože skin boosterima čime se pomlađuje lice, dekolte I ruke. Skin boosteri su preparati koji nadoknađuju hijaluron i kolagen, protein odgovoran za strukturu kože. Njihovim ubrizgavaju pod kožu vraćamo vlažnost iznutra. Namijenjeni su i muškarcima i ženama bez obzira na tip kože i dob. Injektiranjem ovih vrhunskih boostera pod kožu pomoću igle postiže se dubinska hidratacija kakvu ne pruža ni jedna krema na tržištu, a koža će već nakon par tretmana izgledati čvrsto i zategnuto, a opet zdravo i blistavo.

Otvaranje estetike novi je korak u našem poslovanju u kojem se svakom pacijentu trudimo pružiti ono što najbolje odgovara njegovoj koži. Izrađujemo individualni plan tretmana uz praćenje rezultata svakog pojedinog pacijenta. Pravilna njega kože iznimno je važna u današnje doba, a njegovanje mladolikog izgleda mora zadržati osobnost i prirodan izgled. Naši praktičari, osim vještine, imaju i oko za estetiku kad tretiraju nečije lice, a uz najbolje alate koje nudimo, rezultat i zadovoljstvo su zagarantirani, objasnila je dr. Liana Ritz.

Dr. Liana Ritz uz topli i stručni pristup, preko 35 godina bavi se kirurgijom prednjeg očnog segmenta, plastičnom i estetskom kirurgijom te ne kirurškom estetikom lica. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a poslijediplomske studije te brojne tečajeve završava, a također i drži, u zemlji i inozemstvu. Dugi niz godina radila na očnom odjelu u KBD gdje je imala i privatnu ordinaciju. Više od deset godina je radila kao vanjski suradnik maksilofacijalne klinike na kojoj i doktorira. Sada vodi svoju polikliniku, a radi i u privatnim ordinacijama u zemlji i inozemstvu.

Za lijepu i zdravu kožu obratite se dr. Ritz i njenom stručnom timu novootvorene estetike u Kranjčevićevoj 50.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo