Novosti

Otvoreni dani u Centru Umijeća življenja

Radionice i predavanja držati će iskusni, dugogodišnji učitelji Yoge, a program će se održavati od danas do 22. rujna (od ponedjeljka do četvrtka ) od 18 do 22 sata. Počnite vježbati, naučite meditirati, okrenite se sebi i začinite svoj život s nečim novim i uzbudljivim.

Svi programi u tim terminima bit će besplatni.

Ponedjeljak, 19. rujna – Radionice Dah voda zvuk – besplatna uvodna radionica tehnika disanja, započinje svaki puni sat

18:00 – 19:00 Radionica Dah voda zvuk
19:00 – 20:00 Radionica Dah voda zvuk
20:00 – 21:00 Radionica Dah voda zvuk
21:00 – 22:00 Radionica Dah voda zvuk

Utorak, 20. rujna – Predavanja započinju svaki puni sat

18:00 – 19:00 Dah i depresija – Kako se riješiti depresivnih stanja – predavanje i prezentacija tehnika disanja

Dr.sc. Sanja Koštrun održat će predavanje o povezanosti obrazaca daha i obrazaca uma te uputiti sve posjetitelje na koji način nam tehnike disanja mogu pomoći da se riješimo depresivnih stanja.

19:00 – 20:00 Kako se suočiti sa stresom na poslu – program za mlade profesionalce – predavanje i prezentacija tehnika disanja

Intenzivan i dinamičan program namijenjen mladim profesionalcima koji se nalaze pod velikim poslovnim pritiskom te imaju zahtjevno radno vrijeme. Dat će se odgovori na pitanja: Kako podići razinu energije, pojačati fokus i koncentraciju, kako vratiti vedrinu i entuzijazam u obavljanju posla.

20:00 – 21:00 Kako postići izvrsnost u učenju – program za studente – predavanje i prezentacija tehnika disanja

Program izvrsnosti za studente koji je pomogao generacijama studenata da postignu potrebnu koncentraciju i fokus za ispite te da uspješno završe svoje fakultete.

Srijeda, 21. rujna – Purna Yoga – The Art of Motion

18:00 – 19:30 Purna yoga za početnike – ogledni sat

Purna yoga znači potpuna yoga. Pojedinca uzima kao potpuno biće, stvara unutarnji balans i namješta fine energije u tijelu. Sadrži vježbe za tijelo, meditaciju, tehnike disanja i Yoga nidru.

19:30 – 22:00 Dinamična Purna yoga – intenzivni program yoge, ogledni sat

Energizirajte svoje tijelo i dovedite ga u top formu! Napredni program vježbanja koji istovremeno zamjenjuje Yogu i Fitness. Potrebno je predznanje yoge ili dobra fizička forma.

Četvrtak 22. rujna – Projekcija, predavanje, besplatna tehnika iscjeljenja:

18:00 – 19:00 Projekcija dokumentarnog filma – komentari Sri Sri Ravi Shankara

19:00 – 20:00 Dahom do radosti – predavanje Suzane Friganović

Pluća su zajedno s probavnim traktom i kožom, jedan od glavnih putova eliminacije nečistoća iz organizma. Kroz pluća ne izbacujemo samo ugljični dioksid već je identificirano čak 250 vrsta otpadnih tvari koje je moguće izbaciti iz tijela putem disanja. Međutim, čest je slučaj kod velikog broja ljudi da dišu plitko, ne koristeći puni plućni kapacitet zbog čega eliminacija toksina putem daha može biti otežana. Predavanje govori o načinu kako da se poveća iskoristivost plućnog kapaciteta te kako da se tijelo i um dovedu u harmoniju.

20:00 – 22:00 Blagoslov i iscjeljenje – prilika da posjetitelji osjete snagu blagoslova

Dugogodišnja učiteljica Umijeća življenja Suzana Friganović, koja već niz godina radi tehniku koja može dovesti blagoslov i iscjeljenje u život pojedinca. Svi su dobrodošli u azgrebački Centar Umijeće življenja (Ilica 62).

Umijeće življenja

Udruga Umijeće življenja je neprofitna nevladina organizacija koja se bavi programima i edukacijom u svrhu promicanja i njegovanja ljudskih vrijednosti, poboljšanja kvalitete života, podizanje ekološke svijesti te unapređenje kreativne komunikacije pojedinca i društva. Udruga djeluje u suradnji i po programima međunarodne nevladine organizacije.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo