Novosti

Ove igračke danju su partner u igri vašem djetetu, a navečer će ga uspavati

Igračke su dostupne u obliku nježnih lavova, tigrova, ali i mudrih sova i drugih životinja.

Nisu svi plišanci – Warmies plišanci. Zato sada, u vrijeme darivanja, ali i u ostatku godine, razmislite i o korisnosti igračke vašeg djeteta. Dobro nam je poznato da dijete dobije igračku, prigrli je na nekoliko sati ili, u najboljem slučaju, nekoliko dana, i igračka odlazi na vječni odmor u neku kutiju na tavanu ili kakvoj ostavi.

Takvu sudbinu Warmiesovi plišanci sigurno neće doživjeti, jer oni nisu obični plišanci kojima je trenutno preplavljeno tržište dječjih igračaka, nego su vrlo korisne igračke, pa i za najmanje bebe. Danju su partner u igri vašem djetetu, a navečer će ga uspavati. 

Privlačni i nježni lavići, tigrići, sovice i druge životinjice napravljeni su od posve prirodnih materijala: vrlo kvalitetnog pliša, punjeni prosom i mirišu na lavandu. Proso je prije punjenja igračke otprašeno, filtrirano i termički obrađeno i stoga zdravo.

Može se zagrijati i zadržava toplinu, zato je Warmiesima dovoljno samo 30 sekundi u mikrovalnoj pećnici na maksimalno 800 watta da bi “uskladištili” toplinu i sljedećih 45 minuta vaše će dijete uživati u toplini. Na radijatoru će zagrijavanje trajati nešto duže, a efekt će biti isti. Čak ni nakon tih 45 minuta dinosaur, kravica ili psić neće biti hladni, nego će zadržati tjelesnu temperaturu te će i dalje biti ugodni za maženje. 

Čista lavanda, koju mnogi zovu kraljicom među biljkama, čini Warmies plišance ugodno mirišljavima te djeluje umirujući i opuštajuće

Ima li vaša beba ima grčeve zagrijani Warmiesi će vam jako dobro doći. Među liječničkim preporukama kako bebi ublažiti bolove je i da se djetetu na trbuščić stavi nešto toplo.

Toplina opušta crijeva i pomaže plinovima da izađu. Mame se snalaze na razne načine: pripremaju tople kupke, omataju bebi zagrijane platnene obloge, peglom griju pelene i stavljaju na trbuščić ili se posluže termoforom. Umjesto svega toga bebin trbuščić može grijati veseli i nježni plišanac. Olakšat ćete bebi i sebi. 

Kako god, Warmies plišanci istodobno pružaju vašem djetetu igru i zabavu kroz dan te toplinu i nježnost za ugodan odlazak na počinak. Nisu kratkotrajna igračka, nego i koristan pomagač. 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo