Novosti

Ovog proljeća krenimo u zdrav život s Lukom Nižetićem

Ove subote, 21. ožujka, na prvi dan proljeća, s početkom u 11 sati, Electrolux i Algoritam Profil Mozaik za vas su pripremili druženje i kuhanje s Lukom Nižetićem u knjižari Algoritam Profil Mozaik u Avenue Mall centru u Zagrebu.

Pod motom “Krenimo u zdrav život!“, Luka će pripremiti zdrava i fina jela, kolače i smoothie napitke uz pomoć Electrolux kućanskih aparata, čime će pokazati kako priprema zdrave hrane može biti brza i praktična.

Na okruglom stolu posjetitelji će moći iz prve ruke saznati sve o sirovoj hrani, receptima i prvom nutrition baru u Hrvatskoj. O ovim temama govorit će dr. Lejla Kažinić Kreho, osnivačica prvog Doctor Nutrition Bara u Hrvatskoj i autorica čak šest knjiga o prehrani i nutricionizmu, Nada Rocco, poznata glumica i autorica knjige “Moje sirove strasti” i Mihaela Devescovi, autorica knjige “Sirova hrana”.

Okruglom stolu će se pridružiti i Mario Valentić, poznati hrvatski kineziolog i fitnes trener, koji će promovirati fitnes programe potpomognute aromatičnim uljima dōTERRA. Posjetitelji će također imati priliku upoznati Electrolux kućanske aparate ili odabrati jednu od prigodnih knjiga knjižare Algoritam Profil Mozaik, koje će ovom prigodom biti snižene.

Više informacija potražite na facebook stranici “Krenimo u zdrav život“.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo