Novosti

Palčići dobili donaciju 10.000 kuna

Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” od ožujka 2012. prikuplja donacije i nesebično daruje uređaje koji život znače rodilištima diljem Hrvatske.

Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” nedavno su otvorili prostor (Slavka Batušića 7) koji su dobili u najam od Grada Zagreba u kojem će fizioterapeuti i fizijatri raditi s njihovim najmanjim članovima na području senzorike, radne terapije i razvojne gimnastike odmah po izlasku iz rodilišta, a kako bi ukazali na važnost rane intervencije i pružili im najvažnije i najpotrebnije na njihovom putu sigurna odrastanja i napredovanja.

Kako se dobro dobrim vraća, ovom prigodom “Palčići” primaju velik i značajan dar.

Prostor je bilo potrebno adaptirati i prilagoditi potrebama najmanjih. Za adaptaciju prostora bila su potrebna i sredstva te je Helen Doron škola odlučila pomoći “Palčićima” i donirati dio sredstava te im omogućiti adaptaciju prostora. Zaposlenici, roditelji i učenici Helen Doron škole kao pravi prijatelji “Palčića” otvorili su svoja srca i u ovo predblagdansko vrijeme darivanja odlučili donirati 10.000 kuna za adaptaciju prostora Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” i time pomoći svojim malenim prijateljima kako bi što prije dobili mogućnost prijeko potrebne terapije u tom prostoru.

Upravo će danas, na dan svete Lucije Helen Doron škola “biti svjetlo na putu svojih najmanjih i najhrabrijih prijatelja ‘Palčića’ i uručiti ček u vrijednosti 10.000 kuna.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo