Novosti

Pametna narukvica koju obožavaju influencerice širom svijeta!

Bellabeat Ivy pametna narukvica je u nekoliko mjeseci osvojila srca žena diljem svijeta zbog svog jedinstvenog spoja vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna.

Samo nekoliko mjeseci nakon globalnog lansiranja Bellabeat Ivy pametna narukvica postala je must-have svih žena koje drže do svog zdravlja, a ponosno je nose mnoge poznate glumice, poduzetnice i influencerice širom svijeta, pa i Hrvatske.

Olivia Culpo, američka glumica i modna influencerica koja na Instagramu ima preko 5 milijuna pratitelja, izjavila je nedavno kako je opsjednuta sa svojom Ivy narukvicom. Osim prekrasnog dizajna (Olivia je odabrala Ivy Garden Jet Black), oduševljava je to što je konačno pronašla wellness tracker koji se savršeno uklapa u njenu wellness rutinu i istovremeno je potiče na veću odgovornost prema svom zdravlju. Naime, kad joj je Readiness score (pokazatelj spremnosti) nizak, usporit će, a kad ima visok Readiness score, Olivia kaže da zna kako tada može baš sve, pa čak i osvojiti svijet!

Osim Olivie, s Ivy su oduševljene i Tammin Sursok, australska glumica i pjevačica južnoafričkog porijekla, model Zoe Foster, poduzetnice Isabela Alysa, Shayna Therese Taylor, znanstvenica Senjuti Saha, te atletičarke Chari Hawkins i Masai Russel. Uz njih tu je mnoštvo influencerica, ali i nekih poznatih Hrvatica kao što je poduzetnica i kreatorica sadržaja Kornelija Slunjski na društvenim mrežama poznatija pod imenom Koko Beaute. Kristina Ercegović, poduzetnica i osnivačica Business Caffe-a te portala Žene i novac, nedavno se na svom Instagramu pohvalila da ima svoju Ivy te da je sigurna kako će joj Ivy pomoći da se još bolje brine o sebi.

Definitivno najveći vjetar u leđa ovoj pametnoj i prekrasnoj narukvici dala je Kourtney Kardashian kad ju je odabrala kao jedan od proizvoda za svoju božićnu poklon kutiju. Time je Ivy došla u ruke holivudske A liste slavnih žena i postala njihov omiljeni wellness tracker. Krajem veljače održan je festival zdravlja i ljepote Poosh Your Wellness, u organizaciji Poosh portala i Kourtney Kardashian, na kojem je pametna narukvica Ivy predstavljena široj publici. Ukoliko vas je zaintrigirala ova prekrasna pametna narukvica, predlažemo da pročitate mnogobrojne recenzije korisnica na njihovom portalu ili da provjerite #bellabeat na Instagramu.

Uz jedinstven spoj vrhunske tehnologije i sofisticiranog dizajna, Bellabeat nudi intuitivan i ženstven prikaz podataka u aplikaciji koje mnoge korisnice hvale zbog preglednosti, jednostavnosti, ali i motivacije pri ostvarenju osobnih ciljeva na putu do bolje verzije sebe. Bellabeat aplikaciju koristi već preko milijun žena širom svijeta, a rating joj je 97% pozitivan.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo