PerspektivA - Prva konferencija mladih psihologa - Ordinacija.hr

Novosti

PerspektivA – Prva konferencija mladih psihologa

Prva konferencija mladih psihologa pod nazivom PerspektivA održati će se 17. i 18. studenoga 2012., od 9-17 sati, u zagrebačkoj Vlaškoj ulucu 92.

Riječ je o konferenciji koja okuplja psihologe do 35 godina i daje prostor svim mladim i budućim psihologijskim stručnjacima da si daju oduška i okušaju svoju (ne)stručnost i želju za promjenom.

Sama ideja se spontano javila kao odgovor na trenutni globalni problem izrazito velike nezaposlenosti među mladima, te otežanog zapošljavanja i stručnog usavršavanja za mlade psihologe. Kako bi ponudili nove i drugačije načine pristupu tom problemu želimo održati ovu konferenciju i dati mladim stručnjacima dodatna znanja i motivaciju da se aktiviraju i razmotre opciju samozapošljavanja.

“Dva dana su koncipirana tako da je jedan više okrenut studentima psihologije, a drugi ćemo se dan usmjeriti na pitanje zapošljavanja mladih psihologa, promjeni karijera i pokretanju novih ideja. Također, pozvali smo mlade i perspektivne kolegice i kolege da nam predstave svoja poduzetnička iskustva”, poručuju organizatori 1. konferencije mladih psihologa.

Paralelno s održavanjem konferencije u Vlaškoj 92, održat ćemo i nekoliko radionica otvorenih za javnost u prostoru Pogona – zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade (kneza Mislava 11) u Zagrebu.

“Očekivani broj posjetitelja kreće se oko 200, a
pretpostavljamo da bi bilo i više zainteresiranih da imamo kapaciteta i stoga smo
trenutno u nastojanjima da osiguramo web prijenos. Konferencija je osmišljena
da podrži mlade psihologe, potiče njihovu stručnost i poduzetništvo zbog čega
smo se odrekli kotizacija”, zaključuje organizacijski tim PerspektivE.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo