Novosti

PharmaS Femipause – za ublažavanje tegoba menopauze

PharmaS Femipause novi je proizvod domaćih stručnjaka, a u samo dvije kapsule dnevno osigurava prirodnu 24-satnu podršku ženama u menopauzi.

Farmaceutska kompanija PharmaS predstavila je dodatak prehrani PharmaS Femipause u potpunosti razvijen u PharmaSu i namijenjen učinkovitom ublažavanju simptoma menopauze. Na susretu s novinarima, drugi po redu proizvod iz CHC-a – Consumer Healthcare, odnosno divizije bezreceptnih proizvoda, predstavili su predsjednik Uprave PharmaSa Jerko Jakšić, voditeljica grupe Consumer Healthcare proizvoda PharmaSa Dina Štern, prof. dr. sc. Velimir Šimunić iz Zavoda za humanu reprodukciju Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, prof. dr. sc. Sanda Vladimir-Knežević iz Zavoda za farmakognoziju Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te zaštitno lice proizvoda Sanja Doležal.

Na početku događanja predsjednik Uprave PharmaSa Jerko Jakšić kazao je: “Prije samo nekoliko mjeseci naša je kompanija predstavila prvi proizvod iz CHC divizije te smo najavili i skoro lansiranje novih proizvoda. Danas mi je zadovoljstvo predstaviti vam PharmaS Femipause – novi hrvatski brend s područja dodataka prehrani iza kojega stoji odličan i dobro uigran tim”. Jakšić je najavio i daljnji ubrzani razvoj u području dodataka prehrani te se tako do kraja godine očekuje lansiranje još četiri proizvoda farmaceutske kompanije PharmaS uz paralelno plasiranje proizvoda na regionalna te tržišta van regije.

PharmaS

PharmaS Femipause predstavila je Dina Štern iz CHC odjela PharmaSa te objasnila zašto se radi o novitetu na domaćem tržištu proizvoda za ublažavanje tegoba menopauze: “Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji prirodnih sastojaka, među kojima su ključni ekstrakt lista livadne djeteline i lupine sjemenki lana u formulaciji za dan te melatonin u formulaciji za noć, PharmaS Femipause predstavlja novitet na domaćem tržištu te osigurava cjelovitu podršku i pomoć kod menopauzalnih tegoba. Prednost ovog proizvoda odnosi se i na jednostavnost korištenja budući da je potrebno uzeti samo dvije kapsule dnevno za ublažavanje tegoba menopauze”.

Da i struka pozdravlja svaki preparat koji poboljšava kvalitetu života žena u menopauzi istaknuo je i jedan od naših vodećih liječnika s područja ženskog zdravlja prof. dr. sc. Velimir Šimunić. Prof. Šimunić kazao je kako je PharmaS Femipause odlična kombinacija fitoestrogena i melatonina koja pozitivno djeluje na dva glavna simptoma menopauze, žestoke vruće valove i poremećaj sna.

PharmaS

prof. dr. sc. Sanda Vladimir-Knežević, Dina Štern, Sanja Doležal, prof. dr. sc. Velimir Šimunić

Zaštitno lice proizvoda Sanja Doležal istaknula je kako joj je
zadovoljstvo predstavljati PharmaS Femipause kao prirodno rješenje
menopauzalnih tegoba i kampanju kojoj je cilj podizanje svijesti
javnosti o menopauzi.

PharmaS Femipause će se proizvoditi u tvornici u Popovači i razvili su ga domaći stručnjaci kompanije. Lansiranjem ovog, drugog po redu proizvoda iz CHC divizije, PharmaS nastavlja s dualnim načinom poslovanja – uz nastavak poslovanja s generičkim lijekovima na recept, slijedi daljnji razvoj i proizvodnja proizvoda u sklopu CHC segmenta za kojim u svijetu postoji sve veća potražnja. U kompaniji ističu kako će se pri istraživanju i razvoju proizvoda i dalje voditi strategijom koja će se fokusirati na inovativne formule ili će pokrivati niše u kojima postoji manjak proizvoda.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo