Novosti

Počele prijave na prvi Nutrition Boot Camp u Hrvatskoj

Shutterstock

Ako ste se pitali na koji način suvremeni nutricionizam pristupa zdravlju svakog pojedinca, ili što znači biti nutricionist u doba užurbanog načina života kakav je danas, Nutrilife Centar organizira jedinstvenu edukaciju u sklopu koje će dati odgovore na ta, kao i na brojna druga pitanja.

Namijenjen svim profesionalcima koji svoj posao zasnivaju na zdravom životu, Nutrition Boot Camp će kroz tri modula edukacije približiti sudionicima temeljna načela suvremenog nutricionizma. Prijave su već počele, a jednodnevno predavanje i razmjena primijenjenih iskustava vodećih stručnjaka iz zdravstvenog i sportskog nutricionizma održat će se 14. rujna u kongresnoj dvorani Almeria Centra u Zagrebu.

„Pomičemo granice nutricionizma u Hrvatskoj i regiji kroz platformu znanja i primijenjenog iskustva vrhunskih stručnjaka iz područja medicinskog i sportskog nutricionizma, medicine, psihologije, tjelesne forme i sportskog marketinga. Nutricionizam je znanost o prehrani i prirodna poveznica navedenih djelatnosti te omogućuje integrirani multidisciplinarni pristup svakom pojedincu, bilo da se radi o zdravoj ili bolesnoj populaciji, rekreativnim ili profesionalnim sportašima“, izjavila je voditeljica projekta i direktorica Nutrilife Centra, Ivana Barišić te dodala: „Nit vodilja bila mi je omogućiti da oni koji na direktan ili indirektan način utječu na ljudsko zdravlje i sportsku izvedbu osjete kako to izgleda u praksi. Uz predavanja i modele rada vrhunskih stručnjaka želimo dijeliti znanja i iskustva dugogodišnjeg rada iz svakog segmenta koji obuhvaća Nutrition Boot Camp.“

Ova škola rezultat je multidisciplinarnog pristupa nutricionizmu novoga doba koji Nutrilife Centar prakticira već četiri godine koliko postoji. Osim nutricionistima, preporučuje se psiholozima, sportskim trenerima, savjetnicima u prehrani i drugima koji žele podići ljestvicu svojeg znanja i razumijevanja pravilne prehrane i njezinog utjecaja. Sudionici edukacije imat će priliku slušati predavanja suosnivačice i direktorice Nutrilife centra, nutricionistice Mirele Marić, psihologinje i mentalne trenerice Ane Kotzmuth, osnivačice Body & Soul franšize Mirele Anić, specijalista ortopedije Poliklinike Aster Gorana Vrgoča i drugih predavača.

Više informacija potražite na: www.nutritionbootcamp.eu.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo