Novosti

Podržite novu akciju Zaklade Ana Rukavina

Pikado klub Snoopy Gadafi u suradnji s Društvenim centrom Kino Mosor organizira turnir u pikadu koji će se održati u nedjelju, 7. ožujka. Mjesto održavanja: prostorije zagrebačkog Društvenog centra Kino Mosor, Kralja Zvonimira 63.

Članovi Zaklade Ana Rukavina će tijekom turnira održati akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica od 14 – 16 sati. Akcija je otvorenog tipa pa se mogu pridružiti građani Grada Zagreba.

“Vjerujemo kako će se Zagrepčani, koji još nisu dali krv za upis u Registar, priključiti ovoj akciji te uživati u najboljim pikado mečevima na ovim prostorima”, poručuju iz Zaklade Ana Rukavina.

Pikado klub Snoopy Gadafi osnovan je 2006. godine, a za sada ima dvije ekipe u 3. ligi i dvije ekipe u 2. ligi. Klub broji 26 članova koji konstantno sudjeluju na svim humanitarnim natjecanjima i ostalim turnirima.

Društveni centar Kino Mosor je novi gradski prostor za razvoj inicijativa građana četvrti Donji grad putem aktiviranja njihovih društveno – kulturnih potencijala.

 
Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo