Novosti

Pogledajte kako poznate Hrvatice pokazuju blistave osmijehe!

Stomatološka poliklinika Trupeljak otvorila je nove prostore u zagrebačkoj Dubravi, a prekrasan ambijent privući će i one koji su imali svojevrstan strah od zubarskih ordinacija.

Pred brojnim gostima, poslovnim partnerima te osobama iz javnog i društvenog života Zagreba, u zagrebačkoj Dubravi svečano su otvoreni novi prostori Stomatološke poliklinike Trupeljak. Imati neodoljiv osmijeh te lijepe bijele i zdrave zube velika je želja svih koji vode brigu o svom izgledu i zdravlju. Upravo zato posljednjih nekoliko godina trend onih koji su odlučili izbijeliti zube ubrzano raste, što je jasan pokazatelj da su mnogi prepoznali važnost osmijeha kao prvog koraka u razvijanju pozitivne slike o sebi. Stomatološka poliklinika Trupeljak odlično je mjesto i prilika za sve one koji žele promijeniti i uljepšati svoje zube te društvu ponuditi veseliju i bolju sliku sebe.

Već više od 20 godina, brižna i kvalitetna ekipa djelatnika Stomatološke poliklinike Trupeljak  svojim pacijentima pruža vrhunsku stomatološku uslugu u najkraćemu mogućem roku. U sklopu poliklinike nalazi s zubotehnički laboratorij i ortopan, pa se pacijentima omogućava kompletna stomatološka usluga na jednom mjestu s posebnim naglaskom na estetsku stomatologiju, implantologiju i protetiku. Timskim radom i individualnim pristupom koji njeguju zaposlenici poliklinike, pacijent dobiva najkvalitetniju uslugu, a sve da bi se postigla savršena estetika osmijeha i odlična funkcionalnost protetskog rada.

U našoj Stomatološkoj poliklinici koristimo najnovije tehnologije u dentalnoj medicini, od kojih izdvajamo PRF metodu – proces koji uključuje uzimanje vlastite krvi gdje se centrifugom dobiju stanice obogaćene faktorima rasta koje znatno pospješuju i ubrzavaju zaraštavanje tkiva i kosti koja nam je nužni preduvjet za uspješnu ugradnju implantata. Također, koristimo i diodni laser u kirurškim zahvatima, njime je moguće odstraniti izrasline u usnoj šupljini bez skalpela i šivanja, a rana zacjeljuje znatno brže i bez boli. Laser se koristi i u terapiji parodontnih džepova, u terapiji periimplantitisa- upale oko implantata, dezinfekciji korijenskih kanala , te desenzibilizaciji zubnih vratova. Za izbjeljivanje zubi koristimo ZOOM tehnologiju. Proces je siguran i bezbolan, a rezultati su vidljivi već nakon 45 min. Od dijagnostičkih uređaja imamo digitalni ortopan i RVG gdje su doze zračenja smanjene za 90%, rekla je ravnateljica Stomatološke poliklinite Trupeljak, Ankica Trupeljak.

Nove ordinacije Stomatološke poliklinike Trupeljak u Dubravi došle su vidjeti i lijepe mlade dame, Marijana Batinić, Andrea Andrassy, Ivana Mišerić, Renata Končić Minea, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Sonja Kovač i Žanamari Perčić koje su saznale sve o novim metodama izbjeljivanja zubi, ali i vrlo znatiželjno obišle ordinacije kako bi se uvjerile u sve mogućnosti koje poliklinika pruža. Sve goste i uzvanike u glazbenom programu zabavljali su Saša Lozar i Fedor Bojić, koji su svojim nastupom obogatili večer te se odlično uklopili u otvorenje ovog lijepog stomatološkog centra. Nema sumnje da je Zagreb dobio novu omiljenu stomatološku ordinaciju koja će privlačiti svojim prekrasnim ambijentom, ali i srdačnim i nadasve kvalitetnim osobljem spremnim udovoljiti i najzahtjevnijim uvjetima pacijenata.

Foto: Igor Soban

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo