Novosti

Poliklinika Affidea Sveti Rok ima najmoderniji 3T uređaj za magnetsku rezonancu

Poliklinika Affidea Sveti Rok nabavila je najmoderniji uređaj za magnetsku rezonancu 3T MRI Siemens Vida.

Uređaj najnovije generacije predstavlja investiciju vrijednu više od dva milijuna eura. Predstavljanje novog uređaja je u zagrebačku polikliniku privuklo brojne ugledne liječnike i poslovne partnere poliklinike.

U Affidei uvijek stremimo kliničkoj izvrsnosti, personaliziranom pristupu pregledima i poboljšanim kliničkim ishodima. Usto, jako pazimo i na korisničko iskustvo pacijenata. Smatramo da je naša obveza uvijek ulagati u vrhunsku tehnologiju koja može spasiti živote. Sveti Rok je vrhunski centar, ne samo zbog svoje tehnologije koja omogućuje najbolju skrb, već i zbog našeg iskusnog medicinskog osoblja koje je najbolje u onome što radi, izjavila je Marijana Pašalić, direktorica operativnih poslova, Affidea Hrvatska.

Uređaj 3T MRI Siemens Vida je najnapredniji 3T uređaj za magnetsku rezonancu koji trenutno postoji na tržištu i koji ima najveću snagu magnetskog polja u odnosu na druge MRI uređaje. Zbog toga je snimanje preciznije i dvostruko brže pa pregled i subjektivno brzo završava. Usto, smanjen je osjećaj nelagode tijekom snimanja jer je uređaj dimenzijama i otvorenošću prilagođen pacijentima koje muči klaustrofobija. 3T magnetna rezonanca ima izrazito visoku preciznost snimanja što je posebno važno u ranom otkrivanju bolesti i preciznom postavljanju dijagnoze.

Ovom investicijom, u naš Sveti Rok donosimo preciznost, personalizaciju i izvanredno iskustvo pacijenata. Nova oprema omogućuje prilagodbu anatomiji i fiziologiji svakog pacijenta obavljajući personalizirani pregled čak i u najtežim regijama kao što su glava, kralježnica, dojke ili srce. Za naše pacijente to znači brzu i preciznu dijagnostiku po mjeri, izjavila je prim. dr. med. Martina Špero, radiologinja, subspecijalistica neuroradiologije, Affidea Hrvatska.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo