Poliklinika Amruševa - novi centar zdravlja s vrhunskim stručnjacima - Ordinacija.hr

Novosti

Poliklinika Amruševa – novi centar zdravlja s vrhunskim stručnjacima

U srcu Zagreba otvorena je nova Poliklinika Amruševa – suvremeni centar zdravlja koji okuplja tim vrsnih stručnjaka i nudi široku paletu medicinskih usluga.

Moderno uređen prostor površine 2700 četvornih metara zadovoljava najstrože medicinske zahtjeve europske regulative te na jednome mjestu objedinjuje nekoliko medicinskih praksi.

Poliklinika za internu medicinu i gastroenterologiju raspolaže brojnim mogućnostima specijalističke obrade i dijagnostike pod vodstvom renomiranih stručnjaka, prof.dr.sc. Vladimira Gašparovića, prof.dr.sc. Milorada Opačića i prof.dr.sc. Višnje Majerić-Kogler.

U sklopu Poliklinike Amruševa nalazi se i laboratorij Poliklinike Bonifarm, jedini privatni laboratorij u Hrvatskoj koji uz opremu za standardne medicinsko-biokemijske pretrage raspolaže i opremom za različite toksikološke analize, određivanje koncentracije lijekova u krvi, određivanje različitih mikronutrijenata i slično.

U Poliklinici su i dvije ordinacije dentalne medicine – Visodent čiji je voditelj docent dr.sc. Nikola Petričević, te DentA Centar na čelu s prof.dr.sc. Matom Sušićem. Pacijentima su na raspolaganju multidisciplinarni timovi liječnika koji su visoko specijalizirani na području oralne kirurgije, implantologije, protetike, ortodoncije, pedodoncije, opće i estetske stomatologije.

Poliklinika Amruševa najavila je i nadogradnju ponude pedijatrijskom i dermatološkom praksom tijekom 2016. godine.    

Ordinacija.hr 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo