Poliklinika Aviva preuzela najveću urološku Polikliniku Uro centar - Ordinacija.hr

Novosti

Poliklinika Aviva preuzela najveću urološku Polikliniku Uro centar

Poliklinika Aviva, jedna od vodećih hrvatskih poliklinika, nakon investicije u specijalističku Polikliniku Dijagnostika 2000 s fokusom na radiologiju investirala je i u najveću privatnu urološku Polikliniku Uro centar.

Poliklinika Uro centar opremljena je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje uroloških bolesnika te je povezana s vrhunskim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inozemstvu specijaliziranima u području urologije.

Specijalističke poliklinike u koje investiramo uklapaju se u poslovnu strategiju rasta Poliklinike Aviva, kroz pružanje što većeg broja specijalističkih usluga našim korisnicima, uz najvišu moguću kvalitetu usluge. Vjerujemo da će investicije u privatni zdravstveni sektor koje smo pokrenuli donijeti značajnu dodanu vrijednost korisnicima, ali i cijelom zdravstvenom sustavu, izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Upravnog vijeća Avive.

„Jako smo uzbuđeni zbog svih novosti koje pokrećemo u Poliklinici Aviva. Ovo je već druga naša investicija ove godine, a planiramo ih realizirati još nekoliko do kraja godine. Plan investicija prati i zapošljavanje dodatnih liječnika i ostalih djelatnika, investicije u opremu i tehnologiju. Naše iskorake i naš vrlo ambiciozan tim sve su više prepoznati i od korisnika naših usluga, što nas iznimno veseli”, izjavila je dr. sc. Nevenka Kovač, dr. med., ravnateljica Poliklinike Aviva.

Poliklinika Uro centar pruža specijalističke usluge iz područja urologije, ginekologije i nefrologije te posjeduje najmoderniju dijagnostičku tehnologiju.

Veselimo se novoj fazi razvoja našeg poslovanja i tima unutar sustava Poliklinike Aviva. U Hrvatskoj vidimo veliki potencijal jačeg razvoja privatnih zdravstvenih usluga i vjerujemo da ćemo s partnerom kakav je Aviva taj potencijal u našem segmentu i ostvariti, izjavio je prim.dr. Dalibor Čičin-Šain, ravnatelj Poliklinike Uro centar.

Poliklinika Aviva renomirana je zagrebačka privatna poliklinika, s tradicijom dužom od 40 godina, te ujedno i jedna od najvećih domaćih privatnih poliklinika. Kao odabrani pružatelj zdravstvenih usluga za pacijente, tvrtke i osiguravatelje, poliklinika nudi široki spektar usluga za više od 40.000 korisnika godišnje u područjima prevencije, dijagnostike, liječenja i rehabilitacije.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo