Poliklinika Aviva proslavila 40 godina rada - Ordinacija.hr

Novosti

Poliklinika Aviva proslavila 40 godina rada

Milan Bandić i med. ravnateljica Sandra Morović s nagrađenim djelatnicama Poliklinike AVIVA

Poliklinika Aviva, začetnica privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj i jedan od prepoznatljivih simbola zdravstva, jučer je na prigodnom druženju proslavila 40 godina postojanja i djelovanja.

Događanju su, uz zaposlenike Poliklinike, prisustvovali partneri, dobavljači i klijenti, kao i brojni liječnici iz privatnog i javnog zdravstva, akademici, primarijusi, docenti i profesori. Uz proslavu 40 godina duge tradicije i osvrt na buduće planove, druženje je obilježila i dodjela zahvalnica i priznanja djelatnicima za izniman i dugogodišnji doprinos radu Poliklinike, pa su tako zahvalnice dobile 4 djelatnice koje su u Poliklinici od njenih početaka, dok je bivšem ravnatelju Poliklinike mr. sc. Damiru Jurinoviću, dr. med., koji je bio na njenom čelu iznimne 32 godine, uručeno priznanje za osobit doprinos u vođenju i razvoju poliklinike.

U svojem obraćanju okupljenim uzvanicima, predsjednik Upravnog Vijeća, akademik Zvonko Kusić, istaknuo je:

Obilježavajući ovu značajnu obljetnicu, prisjećamo se uloge ove ustanove (institucije) koju je imala na samim počecima razvoja privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj. Povjerenje građana Zagreba i Hrvatske najveće je priznanje za dosadašnjih 40 godina rada.

Ravnatelj Poliklinike Slaven Janečić u svom pozdravnom govoru naglasio je sljedeće:

Poliklinika Aviva promijenila je nekoliko imena i vlasnika, prošla kroz razne faze, uspone i padove, ali je i dalje ovdje te jamči kvalitetnu uslugu. Ova proslava je slavlje za sve naše zaposlenike, suradnike, dobavljače i vjerne klijente koji nam uvijek iznova pružaju povjerenje da brinemo o njihovom zdravlju.

Okupljene je pozdravila i medicinska ravnateljica Poliklinike dr.sc. Sandra Morović, dr. med., spec. neurolog, koja je tom prigodom izjavila:

Nakon 40 godina slobodno možemo reći kako iza nas stoji zrelost i odgovornost, a ispred nas samo daljnji razvoj. U tom razvoju sudjelujemo kroz znanstveni dio naše ustanove, sa svojim akademicima, sveučilišnim profesorima i drugim znanstvenicima. Mi smo tu zbog svog poziva, a ne samo zbog posla.

Značajan doprinos Poliklinike Aviva hrvatskom zdravstvu prepoznao je i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je svojim dolaskom na proslavu pružio podršku daljnjem radu Poliklinike.

Poliklinika AVIVA nasljednica je popularne Nemetove, a danas je jedina privatna poliklinika u Zagrebu koja nudi najviše specijalnosti na jednom mjestu. Tome u prilog govori lepeza od čak 24 specijalnosti, a neke od njih su interna medicina, kardiologija, estetska dermatologija, neurologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, ginekologija, psihologija, medicinski fitness, nutricionističko savjetovanje te brojne druge. Stručni tim od čak 72 liječnika, od kojih je 29 stalno zaposlenih u Poliklinici Aviva, pruža cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda, a na raspolaganju im je pritom najmodernija dijagnostička oprema koja osigurava najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje. Interdisciplinarni pristup kroz „Centre zdravlja“, visok stupanj stručnosti, potvrđeni rezultati i timski rad liječnika samo su neke od osobitosti i prednosti Poliklinike Aviva koje ju svrstavaju u prvi izbor za veliki dio pojedinaca i organizacija. Sve veći broj zadovoljnih korisnika, kako iz privatnog, tako i iz javnog sektora, najveće je priznanje Poliklinici za njezinu kvalitetu rada koju će nastaviti usavršavati u budućnosti kako bi ostala uzor privatne prakse u Hrvatskoj i važan suputnik u usvajanju zdravih životnih navika.

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo