Novosti

Poliklinika Sinteza – inačica za zdrav i sretan život!

Poliklinika Sinteza, od svog osnutka 2008. godine, do danas radi u službi čovjeka, poboljšava zdravlje i čini ljudske živote sretnijima i ispunjenijima.

Bilo da je riječ o otorinolaringologiji, estetskoj kirurgiji i medicini, ginekologiji ili logopediji, iz dana u dan niže uspjehe i bilježi nebrojano mnogo zadovoljnih klijenata. Vrhunski stručnjaci poput prof. dr. sc. Mislava Gjurića, specijalista otorinolaringologije, te plastične kirurgije glave i vrata, čine polikliniku prepoznatljivu na tržištu, posebno u područjima operacija nosa – funkcionalne prirode i rinoplastike, te kompleksnih operacija uha.

Broj upita pacijenata iz dana u dan raste, pa smo iznimno sretni što možemo ponuditi profesionalan i individualan pristup svakom pacijentu. Ljubaznost, stručnost i susretljivost osoblja poliklinike uvijek nalijeće na riječi hvale i pozitivne povratne informacije. Svaki zdravstveni problem nastoji se riješiti brzo, bezbolno i sa što manje dana oporavka. U tome svakako pomaže suvremena tehnologija i pristup medicini te stručno međunarodno znanje vrsnih doktora, koji rješavaju i najkompliciranije slučajeve.

Restrukturiranje unutar poliklinike Sinteza

Već 14 godina, koliko postoji poliklinika, iznova se trudi iz dana u dan biti sve bolja, pa se tako značajno širi i restrukturira, službeno od 7.12.2021., kada na čelo ove poliklinike dolazi direktor Ognjen Bagatin, suvlasnik regionalno poznate i prepoznate poliklinike Bagatin.

Ognjen je bio ravnatelj Poliklinike Bagatin više od 10 godina te je u razdoblju do 2021. godine povećao prihode poliklinike za 15 puta i povećao broj zaposlenika s 2 u 2009. godini na 120 u 2020. godini, a Poliklinika Bagatin postala je regionalni lider u client experience zdravstvu, te jedna od najnagrađivanijih klinika za medicinski turizam u Europi za estetsku kirurgiju (pacijenti više od 80 zemalja svijeta prepoznali su Hrvatsku i Polikliniku Bagatin) i sinonim za beauty clinic u čitavoj regiji (timovi iz više od 50 različitih klinika Europe dolazili su na edukacije u Polikliniku Bagatin u 2019. godini). Tim medicinskih stručnjaka nezaustavljivo se širi, a u planu je i veća akvizicija u veliku medicinsku grupaciju u budućnosti, koja će klijentima ponuditi širuku paletu medicinskih usluga, koje će moći napraviti u jednoj ustanovi – brzo i učinkovito. Za užurbane trendove života ovakva usluga od iznimne je važnosti, pa smo izuzetno sretni da jurimo ka tom cilju.

U pripremi je jedna velika novost i potpuno nova grana medicine koja munjevito stiže u polikliniku, pa pratite i prvi doznajte o čemu se radi.

Trenutno, u ugodnom ambijentu poliklinike Sinteza, na raspolaganju vam je tim vrhunskih međunarodno priznatih stručnjaka i educiranog osoblja posvećenog pacijentu, te najsuvremenija oprema za ponuđena područja medicinskih specijalnosti – otorinolagingologije, estetske kirurgije i medicine, ginekologije, logopedije. Nudi vam se širok spektar dijagnostičkih pretraga, te u u ovoj dnevnoj bolnici možete obaviti različite kirurške zahvate, poglavito minimalno invazivnim postupcima, što omogućava brz oporavak. Kao što samo ime kaže, u Poliklinici Sinteza njeguje se cjelovit pristup pacijentu.

Poliklinika je locirana u širem centru Zagreba, na adresi Ul. Frana Folnegovića 1C, na drugom katu. U blizini je tramvajska stanica, a pred poliklinikom vas očekuje veliki broj parkirnih mjesta u 2. zoni. Budući da pojedini zahvati zahtjevaju ostanak u bolnici, imate mogućnost smještanja u apartman poliklinike. To je iznimno važno za klijente koji se odluče na zahvat izvan svog mjesta stanovanja.

“Od srca pohvaljujem prof. Gjurića i njegov tim. Profesionalnost, stručnost, empatičnost na najvišem su nivou. Godinama pokušavam riješiti moj kronični problem sa sinusima koji poprilično ograničava moju svakodnevicu. Niti jedan otorinolaringolog do sada u tome nije uspio. Prema preporuci posjetila sam polikliniku Sintezu, odnosno prof. Gjurića. Operativni zahvat, kao i oporavak, prošli su bez ikakvih problema. Profesore, hvala Vam, spasili ste me i olakšali život. Neopisiv je osjećaj kada možete normalno disati.” Vlatka A. Ovakve povratne informacije naših zadovoljnih klijenata od velikog su značaja za budući rast poliklinike Sinteza. Veliki vjetar u leđa za velike stvari koje tek dolaze!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo