Novosti

Poliklinika Sveti Rok postaje dio najvećeg europskog pružatelja medicinske usluge Affidea Grupe

S misijom širenja portfelja u području privatne medicinske skrbi, Affidea, kao najveći europski pružatelj usluga u području dijagnostike, ambulantnog liječenja i liječenja karcinoma, objavila je kako je od prosinca dio njihove mreže medicinskih centara i ugledna zagrebačka poliklinika Sveti Rok.

Ovo preuzimanje još je jedan značajan korak u uspješnom poslovnom modelu u kojem Affidea širi pristup visokokvalitetnim dijagnostičkim slikama, ambulantnim i laboratorijskim uslugama diljem Hrvatske i Europe.

Poliklinika Sveti Rok prepoznata je medicinska ustanova koja u hrvatskoj prijestolnici djeluje od 2008. godine. Smještena na vrlo frekventnoj poziciji u Zagrebu, nudi usluge radiološke dijagnostike, laboratorijskih pretraga, medicine rada, sistematskih pregleda, neurologije, otorinolaringologije, ortopedije, interne medicine, fizikalne medicine i rehabilitacije, dermatologije, oftalmologije i ginekologije, i to za više od 30 tisuća pacijenata godišnje.

Primajući u svoju obitelj polikliniku Sveti Rok, Affidea Hrvatska će nastaviti pružati visokokvalitetne medicinske usluge, kreirajući sinergiju usluga koje pruža poliklinika Sveti Rok sa svojim portfeljom usluga koje pružaju vrhunski profesionalci u Affidea centrima u Zagrebu (Affidea Čavka), Splitu (Affidea Kalajžić) i Šibeniku (Affidea Vita) za više od 43 tisuće pacijenata godišnje.

Giuseppe Recchi, globalni izvršni direktor Affidea Grupe, o ovoj posljednjoj u nizu investicija u Hrvatsku, ističe:

Ovo pripajanje dolazi u vrlo izazovnoj godini za cijeli svijet, i potvrđuje još jednom snagu naše kompanije. U Affidei, posvećeni smo svakom koraku u skrbi za naše pacijente. Primajući u našu obitelj cijenjenu polikliniku Sveti Rok, naša europska mreža postaje snažnija za još jednog člana, što će, rezultirati najvišom razinom privatne medicinske skrbi za naše pacijente, kao i za korporativne klijente u Hrvatskoj. Hrvatska tako nastavlja biti značajan generator izvrsnosti na našem poslovnom putu, te vjerujemo u daljnji rast Affidee u vašoj zemlji.

Marijana Pašalić, direktorica operacija tvrtke Affidea Hrvatska, naglašava:

Uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu svim zaposlenicima poliklinike Sveti Rok u našu mrežu, čime širimo našu mrežu usluga i postajemo dostupniji još većem broju pacijenata. Iznimno cijenimo sve dosadašnje napore Svetog Roka te vjerujemo u sinergiju koja će zasigurno voditi budućim zajedničkim uspjesima. Vođeni kliničkom izvrsnošću i najvišim standardima za sigurnost pacijenta, nastavljamo pružati pristup visokokvalitetnim dijagnostičkim slikama, ambulantnim i laboratorijskim uslugama diljem Hrvatske. Ove smo godine u Affidei fokusirani na tri glavne aktivnosti: ulaganje u medicinsku opremu, poput novog digitalnog mamografa koji se nalazi u našem centru u Šibeniku, osiguravanje najviših sigurnosnih standarda u centrima, kako bismo zaštitili naše djelatnike i cijenjene pacijente, te širenje medicinskih usluga, što smo dokazali preuzimanjem poliklinike Sveti Rok.

Pavao Šulentić, ravnatelj poliklinike Sveti Rok, ovom prilikom ističe veliko zadovoljstvo što je Affidea prepoznala kvalitetu djelatnika i brojne uspjehe Poliklinike, koja se snažno pozicionirala na hrvatskom tržištu u posljednjih desetak godina.

Uspješno pružajući visokokvalitetne medicinske usluge, želimo osnažiti Affideinu europsku reputaciju prvog izbora pacijenata i liječnika. Tri Affideine klinike u Zagrebu, Splitu i Šibeniku, te Sveti Rok imaju sjajne prakse, protokole i mogućnosti, stoga ćemo ih međusobno dijeliti, kako bi postigli što višu razinu izvrsnosti.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo