Novosti

Popusti i pogodnosti: Evo zašto su GOOUT! škole idealne za vas!

Foto: Shutterstock

Bez obzira što je pred nama još koji tjedan kišnog i vjetrovito hladnog vremena, meteorolozi nas plaše čak i pokojom pahuljom snijega, činjenica je da proljeće samo što nije stiglo.

Lijepo vrijeme i cvat prirode sigurno su najbolja pozivnica da se pokrenete i gotovo u niskom startu ostvarite odluku koju već dugo odgađate: krenete s rekreacijom.

GOOUT! škole trčanja i nordijskog hodanja otvorile su svoja vrata novim polaznicima, no za razliku od svih ostalih, naše – osim pukih treninga – nude i neke pogodnosti koje možete smatrati prilično dobrim prilikama za uštedu. Naime, cijene programa trčanja i noridjskog hodanja u ritmu treninga dvaput tjedno iznose 120 kuna mjesečno, dok je za tri treninga tjedno cijena tek malo veća – 150 kuna, ali tu je i niz popusta na sportsku opremu koje su osigurali sponzori GoRUN i GoWALK programa. 

U sklopu ovogodišnje ponude, svi polaznici će dobiti:

  • DRI-FIT majicu na poklon
  • popust od 30 posto na Saucony tenisice
  • popust od 30 posto na kotizacije za sve GOOUT! utrke
  • popust od 20 posto na godišnju pretplatu na GOOUT! magazin

Jasno, zanima vas i tko su treneri u GOOUT! školama trčanja i nordijskog hodanja. Riječ je o mladim i stručnim kineziolozima koji prihvaćaju izazov rada s grupama, osobama koje znaju motivirati i savjetovati, te ljudima koji su puni motiva za dokazivanjem i radom. Na kraju krajeva, riječ je o ponajboljim diplomantima zagrebačkog Kineziološkog fakulteta i magistrima kineziologije koje u stručnom smislu vodi dr. Sc. Vlatko Vučetić, voditelj Dijagnostičkog središta KIF-a.

Svakako valja naglasiti i da će tijekom 2016. godine GOOUT! organizirati čak četiri utrke i isto toliko izleta za nordijske hodače. Utrkivat ćemo se na različitim dionicama i na različitim mjestima tijekom ožujka, srpnja, rujna i listopada, a hodači će u istim mjesecima svoju formu provjeravati usponima na najlješe planine u Lijepoj našoj.

No, ni to nije sve! Svi polaznici GOOUT! programa trčanja i nordijskog hodanja automatski postaju i članovi kluba Moj Večernji kroz koji ostvaruju dodatne popuste i pogodnosti za putovanja, restorane, toplice, wellness centre i još mnogo toga. Da bi vam olakšali snalaženje, evo kratkog vodiča kroz spomenute pogodnosti. Dakle, pogodnosti su podjeljene u kategorije putovanja i welness, knjige i časopisi, kultura i zabava, ljepota i zdravlje, dom i financije.

Trenutno su najpopularniji popusti na putovanja i welness, te za kupnju knjiga:

  • knjižica sa popustima – welness
  • popust na seoskom gospodarstvu Stara vodenica
  • popust u kupalištu Topusko
  • popust u Grand hotelu Adriatic u Opatiji
  • popust u Laguni Novigrad
  • popust u Mozaik i Profil knjižarama

GoOut!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo