Časopis iće&piće opet je tu – na istom broju stranica, s istim entuzijazmom i s četiri broja u ovoj godini!
U proljetnom broju
časopisa iće&piće Veljko Barbieri za vas je pripremio članak o ponutricama ili iznutricama, a nastavljaju se i intervjui s ponajboljim
svjetskim kuharima.
Ovaj put radi se o Massimu Botturi, chefu restorana Osteria Francescana (peti na
svjetskoj rang-listi San Pellegrino 2012
i tri Michelinove zvjezdice).
Tu je i izbor najboljih kuharica svijeta 2012. godine po Gourmand World Cookbook Awardu s primamljivim
receptima.
U rubrici Odiseja, u ovom broju preimenovanoj u Hrvatska kakva bi mogla biti, pročitajte priču iz Barbata (otok Pag) u kojoj ćete vidjeti koliko lipih stvari oko sebe zanemarujemo.
Još vas
mnogo toga čeka, poput 200. godišnjice prve hrvatske kuharice u tradicijskoj
kuhinji, portreta vinarije Meneghetti, vinske
sorte rizvanac, slovenskog
radicchija, škole
kuhanja s Marinom Sanguinetti,
ususret Zagreb Wine
Gourmet Weekendu, kvinoje, biljnih mlijeka, majoneze i kečapa, zašto češnjak ubija
vampire, bacile i loše vibracije…
Ordinacija.hr