Novosti

Potražite novi broj magazina Ordinacija.hr

Ovu subotu ne propustite novi magazin – Ordinacija.hr u kojem možete pronaći mnoštvo zanimljivih priča, intervjua, savjeta, recepata… Na svim kioscima za 7 kuna uz Večernji list!

Ivana Plechinger, radijska voditeljica, spisateljica i pjevačica, nakon smrti roditelja i moždanog udara koji je doživjela u 39. godini života, pronašla je način kako se suočiti s neizmjernom tugom i strahom.

Svaki dan započinjem sa zahvalnošću

Svoje savjete i iskustva Ivana je podijelila s magazinom Ordinacija.hr kao inspiraciju da iz svake životne situacije možemo izaći kao pobjednici. Osim ove, donosimo vam i osobnu ispovijest žene koja je preživjela poremećaj prehrane, ali i žene koja otkriva kako je to živjeti s narcisoidnom osobom.

Tu su i savjeti kako se nositi s krahom braka. Iza velikih odluka kriju se velika unutarnja previranja, a nakon razvoda nije lako iscijeliti rane. No, moguće je iz svega izaći snažniji i otvorenog srca za nov život, pa i novu ljubav.

Dobre kiseline za ljepotu 

Donosimo sve o pomlađujućem i regenerirajućem djelovanju hijaluronske, AHA, retinoične i ostalih dobrih kiselina. Proučite naš vodič i prema vašoj dobi, tipu kože i potrebama za sebe odaberite najbolju kiselinu i proizvod po mjeri.

Otkrivamo i kako ostati vitalni u svakoj dekadi. Sve o ciljanim namirnicama, dodacima prehrani i vježbama koje godine u kojima se nalazite čine najboljim godinama vašeg života te čuvaju vaš imunitet i vitalnost čitajte samo u novom magazinu ordinacija.hr.

Škola bez stresa

Učenje, nakon početnog entuzijazma roditelja i djece, često postaje sve teža pustolovina za obje strane. Na to uvelike utječe emocionalni sklad i pristup roditelja jer ono što govore i način na koji hvale ili kude dijete ključni su u razvoju mališana i njihovom poimanju sebe i svojih kvaliteta. Stoga na trenutak zaboravite na ocjene i saznajte koja je razlika između pohvale i poticaja te kako svome djetetu biti podrška uboljem, kvalitetnijem i efikasnijem učenju.

Sve ovo i još mnogo više ne propustite u novom Večernjakovom subotnjem magazinu. Svoj primjerak potražite u subotu, 24.9. za samo 7 kuna uz Večernji list.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo