Novosti

Povedite mališane na “Mali svijet poslova” u Arena Centar

Koliko puta ste od vlastite djece ili drugih mališana u povjerenju slušali što žele raditi kad postanu veliki? Koliko ste se puta i sami suočili s pitanjem kako djeci opisati što to odrasli rade kad odu na posao?

Projekt “Mali svijet poslova” svojim zanimljivim programom i interaktivnim pristupom pomaže djeci odgovoriti upravo na takva pitanja! Pridružite se ovom zabavnom i edukativnom događaju namijenjenom djeci i roditeljima – povedite djecu da se zabave i saznaju što žele postati kad narastu!

Što je “Mali svijet poslova”?

“Mali svijet poslova” je jednodnevni događaj koji će se 17. prosinca ove godine održati u Shopping centru Arena Zagreb, a namijenjen je djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi. Cilj mu je kroz zabavni interaktivni program (prilagođen dječjoj dobi) upoznati djecu sa šarenim svijetom poslova i zanimanja kojima bi se u budućnosti mogli baviti. Radi se o kombinaciji sajma, radionice i igraonice tijekom kojeg će se djeci predstaviti zanimanja i poslovi.

Ovaj događaj povezuje učenje, igru i zabavu kako bi djeca na zaigran i zanimljiv način dobila uvid u svijet odraslih i već u najranijoj dobi. Ovim se projektom senzibilizira javnost za važnost pravovremene informiranosti o “svijetu poslova”, jer je pravovremena informiranost – već u najranijoj dobi – osnovi preduvjet za pravilni izbor i školovanja i budućeg zanimanja.

U središtu projekta je predstavljanje različitih, zanimljivih i pomno odabranih zanimanja, a također će se za sve prisutne osigurati zabavni i glazbeni program te mnoštvo popratnog sadržaja.

Što: Mali svijet poslova

Kada: 17. prosinca od 10 do 18 sati

Gdje: Arena centar Zagreb, Trg Dalmacija, shopping centar

Događanje
je namijenjeno djeci od četiri do deset godina i njihovim
roditeljima.

Pogodnosti za djecu i roditelje:

  • informiranje i edukacija
  • zabava i animacija
  • promotivni proizvodi i pokloni sponzora

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo