Novosti

Predavanje na temu liječenja i prevencije kroničnih bolesti

Foto: Shutterstock

Jedan od vodećih svjetskih stručnjaka na polju komplementarne medicine dolazi u Hrvatsku

Izuzetna nam je čast najaviti gostovanje dr. med. Ernsta Schrotta. Doktora naturopatije, homeopatije i Ayurvede. Osnivača i potpredsjednika Njemačkog udruženja Ayurvede te osnivača i direktora Njemačke Ayurvedske akademije.

Dr. Schrott je jedan od vodećih svjetskih stručnjaka na polju primjene komplementarne medicine, posebno Ayurvede. U svojoj bogatoj karijeri Dr. Schrott dobio je mnoge nagrade za svoje radove, napisao brojne knjige i objavio veliki broj znanstvenih radova relevantnih za napredak u pristupu tretiranja i lječenja bolesti.

Predavanje će biti na temu liječenja i prevencije kroničnih bolesti s naglaskom na reumatoidni artritis, dermatološke poremećaje i Kronovu bolest.

Predavanje je namijenjeno kolegama doktorima, te zamišljeno kao interaktivno uz prikaz i analizu naučnih studija uz mogućnost primjene ovog pristupa liječenja u svakodnevnoj doktorskoj praksi.

Predavanje organizira Ayurveda Health Center (New Earth) iz Zagreba. Klinika sa najdužom tradicijom u Ayurvedskom pristupu zdravlja u Hrvatskoj.

Predavanje će se održati u subotu 17.02.2018 u hotelu Esplanade, s početkom u 16:00h.

Prijave su moguće putem registracije na e-mail adresu: vito@neweartheurope.com

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo