Predstavljanje knjige "Homeopatijom do zdravlja" - Ordinacija.hr

Novosti

Predstavljanje knjige “Homeopatijom do zdravlja”

Možete li zamisliti lijek koji će vam pomoći, a da pritom neće izazvati nuspojave ili kontraindikacije ni interakciju s drugim lijekovima?

Ili lijek koji je određen sukladno vašim tegobama, dakle individualiziranom terapijom? Pitate se možete li vratiti zdravlje primjenom samo jednog lijeka koji bi uspješno djelovao na čitav organizam? Složit ćete se da bismo takav lijek mogli nazvati idealnim. Iz klasične medicine znamo da takvog lijeka nema.

kIpak, već 200 godina homeopatska medicina pruža nam upravo takve mogućnosti. Kako biste više saznali o homeopatskom liječenju pojedinih bolesti ili stanja u kojima je narušena ravnoteža vašeg tijela i za bolje snalaženje u homeopatskom liječenju, otvorite ilustrirani priručnik “Homeopatijom do zdravlja”. Napisao ga je prof. dr. sc. Darko Ropac.

Autor je redoviti sveučilišni profesor preventivne medicine na Medicinskom fakultetu i redoviti član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, s višegodišnjim praktičkim iskustvom u homeopatskom liječenju. Kao klasični medicinar, priredio je ovaj priručnik po svim kriterijima standardnog priručnika za liječenje u kući. Ovaj bi priručnik trebao postati neizostavni dio vaše kućne knjižnice jer će vam omogućiti bolje razumijevanje bolesti i načine homeopatskog liječenja.

Predstavljanje knjige će se održati u srijedu, 2. studenoga 2011. u 18:00 sati.
Mjesto: Novinarski dom, Perkovčeva 2, Zagreb.


Izdavač: Naklada Ljevak

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo